Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ferenc krt. 40. – 4-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaSzoba hasznos alapterülete: kb. 20 nm
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóSaját fürdő, WC: nincs, közös használatú
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Szobai ablak nézete: belső udvarra, kertre
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Ágy típusa: 160X200cm-es kárpitos ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin negyed mellett levő kiadó szoba Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb helyszínén található meg az Üllői út és a Ferenc körút sarkán a Ferenc körút 40. szám alatt. A tömegközlekedés nappal és éjszaka is tökéletes, minden tömegközlekedési eszköz 2-3 perces séta távolságra van a lakástól. Az ingatlan az egyik legbiztonságosabb környéken helyezkedik el, mely említett lakásban 4 különnyíló zárható szoba található, ahol mind külön külön fiatal lakótársak laknak. A 4-es számú jelen szoba udvari nézetű, csendes, akár két személy számára is ideális választás ugyanazon albérleti díj és fix rezsi díj mellett. A jelen 4-es szobának nincs saját fürdőszobája és WC-je, a 2-es és 4-es szoba bérlője osztozkodik a közös fürdőszobán, a konyha pedig minden lakóval közös használat.

A lakótársak 18-30 év közötti diákok / dolgozó fiatalok vegyesen fiúk és lányok. Mi olyan bérlőket választunk ki lakhatásra, akik normális életvitelt folytatnak, megbízhatóak, rugalmasak és maximálisan tudnak alkalmazkodni többi bérlőtársukhoz. Külföldiekkel nem szoktunk szerződni rossz tapasztalataink miatt, így az összes ingatlanunkra igaz, hogy a lakók is magyarok, természetesen kivételek lehetnek mindig.

Az ingatlan a társasház földszintjén helyezkedik el. Biztonság szempontjából az összes ablakon és az ajtón is biztonsági vasrács ügyel a bérlők nyugalmára alaptalanul, hiszen az egyik legbiztonságosabb környéke ez Budapestnek. A lakás teljesen gépesített és bútorozott. A képeken látható állapot nem 10 éves állapot, azt minden esetben újra helyreállítjuk az új bérlőnek akkor is, ha károkozás történt, vagy a bérlő az ingatlant lelakta, a falakat összemaszatolta. Az új bérlőnek minden esetben tökéletes hibátlan állapotot garantálunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!