Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ferenc krt. 40. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaSzoba hasznos alapterülete: kb. 22 nm
Szoba bérleti díja: 135.000 Ft/hóSaját fürdő, WC: van a szobán belül
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Szobai ablak nézete: belső udvarra, kertre
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Ágy típusa: 160X200cm-es kárpitos ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin negyed mellett levő kiadó szoba Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb helyszínén található meg az Üllői út és a Ferenc körút sarkán. A közlekedés nappal és éjszaka is kitűnő, minden tömegközlekedési eszköz 2-3 perces séta távolságra van a lakástól (metró, 4-es 6-os villamos, stb.). Az ingatlan az egyik legbiztonságosabb környéken van, mely említett lakásban 4 különnyíló zárható szoba található. A 3-as számú jelen szoba udvari nézetű, csendes lakrész, akár két személy számára is ideális választás ugyanazon albérleti díj mellett. A jelen szobának van saját fürdőszobája és WC-je is a 3-as szobán belül, csak a konyha az, ami közös használatú a többi társbérlővel.

A lakótársak 18-30 év közötti diákok / dolgozó fiatalok fiúk lányok vegyesen. Kizárólag olyan bérlőket választunk ki, akik normális életvitelt folytatnak, megbízhatóak, tudnak alkalmazkodni. Külföldiekkel nem igazán szoktunk szerződni rossz tapasztalataink miatt, így az összes ingatlanunkra igaz, hogy a lakók magyarok, természetesen kivételek lehetnek.

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el. Biztonság szempontjából az összes ablakon és az ajtón is biztonsági vasrács ügyel a bérlők nyugalmára, természetesen alaptalanul, hiszen Budapest egyik legkiemelkedőbb és közbiztonság szempontjából is az egyik legelőkelőbb környéken vagyunk. A lakás teljesen gépesített és bútorozott. A képeken látható állapot nem 10 éves állapot, azt minden esetben újra helyreállítjuk az új bérlő számára akkor is, ha károkozás történt, vagy az adott bérlő az ingatlant lelakta. Az új bérlő számára tökéletes hibátlan állapotot garantálunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!