Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ferenc krt. 40. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaSzoba hasznos alapterülete: kb. 23 nm
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hó (1-2 főnél is)Saját fürdő, WC: van a szobán belül
Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó (1-2 főnél is)Belmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.Közös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.Szobai ablak nézete: belső udvarra, kertre
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Ágy típusa: 160X200cm-es kárpitos ágy

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin negyed mellett levő kiadó szoba Budapest 9. kerületének egyik legfrekventáltabb helyszínén található meg az Üllői út és a Ferenc körút sarkán. A közlekedés nappal és éjszaka is kitűnő, minden tömegközlekedési eszköz 2-3 perces séta távolságra van a lakástól. Az ingatlan az egyik legbiztonságosabb környéken van, mely említett lakásban 4 különnyíló zárható szoba található. Az 1-es számú jelen szoba udvari nézetű, csendes lakrész, akár két személy számára is ideális választás ugyanazon albérleti díj mellett. A jelen szobának van saját fürdőszobája és WC-je is az 1-es szobán belül, csak a konyha az, ami közös használatú a többi lakóval.

A lakótársak 18-30 év közötti diákok vagy dolgozó fiatalok vegyesen fiúk lányok. Kizárólag olyan bérlőket választunk ki, akik normális életvitelt folytatnak, megbízhatóak, tudnak alkalmazkodni. Külföldiekkel nem szoktunk szerződni rossz tapasztalataink miatt, így az összes ingatlanunkra igaz, hogy a lakók is mind magyarok, természetesen kivételek lehetnek.

Az ingatlanról tudni érdemes, hogy a földszinten helyezkedik el. Biztonság szempontjából az összes ablakon és az ajtón is biztonsági vasrács ügyel a bérlők nyugalmára. A lakás teljesen gépesített és bútorozott. A képeken látható állapot nem 10 éves állapot, azt minden esetben újra helyreállítjuk az új bérlő számára akkor is, ha károkozás történt, vagy az adott bérlő az ingatlant lelakta. Az új bérlő számára tökéletes hibátlan állapotot garantálunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!