Ársáv: 50.000 Ft alatt

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csengery utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 40.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: gázlap, sütő, vízforraló, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VII. kerületében szoba kiadó!

A főváros csöndesebb, de mégis jól frekventált kerülete a 7., ahol sok tömegközlekedési eszköz áll a rendelkezésre, hiszen az Erzsébet körút közelségének köszönhetően, rendszeresen járó villamosok és buszok is választhatóak. A Rákóczi út is és az Andrássy út is körülbelül 10 perc sétával elérhető, így már a metró is szóba jöhet közlekedés tekintetében. A Csengery utca, a Wesselényi és a Dob utcát köti össze, az Erzsébet körúttól számítva a második ilyen.

A környező utcákban Penny, ABC, Péterfy Kórház, Heim Pál Gyermekkórház, KFC, Spar, Pesti Magyar Színház, kormányablak, étterem és kávézó, gyorséttermek, bárok és a Madách Színház is megtalálható. A sport szerelmesinek jó hír, hogy egy utcasarkon átsétálva egy fitness terem található. A három emeletes tömbön belül, több nagyobb alapterületű lakás is található, ami közül az albérlet második szintű elhelyezkedésű. Az albérletbe lépve egy előszobába érkezünk, melynek bal oldalán található  a kiadó szoba, jobbra a nagyobb már foglalt, amellett a másik foglalt, szembe pedig a konyha és a fürdő.

Minden helyiség bútorozott, a szoba lakói számára az összes közös helyiség egyenrangúan használható. A szoba alapterülete 8 nm, amiben asztal, ágy, szekrény került elhelyezésre. a Birtokba vétel szerződés kötést követően azonnal lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!