Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa utca 63. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: Önálló lakásFürdő a lakásban: 1 db
Bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Rezsi díja: mérőóra szerintBelmagasság: 3 m feletti
Fix rezsibe tartozik: –Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztás, közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításLakás helyiségei: konyha, fürdő, nappali, 2 háló
Lakáson belüli férőhely: max. 3 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, TV,
Fürdő, WC egyben van: igenÁgy típusa: 160X200-as franciaágy

Rezsi díj:

    • Tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát fogyasztás alapján számolva fizetendő.

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Szuper luxus nappali + különnyíló hálószobás modern lakás a Király és Akácfa utca sarkától 20 méterre egy gyönyörűen karbantartott társasház földszintjén, belső udvarra néző ablakokkal, így az ingatlan rendkívül csendes.

Az Akácfa utca 63-ban levő lakásunk minden igényt kielégít, hiszen a bútorozottsága és gépesítettsége is maximális. Rendelkezésre áll tűzhely, sütő, mosógép, 2 méter magas fagyasztós hűtőszekrény, mikró, kávéfőző.

Biztonság terén az ablakokon és bejárati ajtón vasrácsot helyeztünk el, ezzel kizárva a betörés lehetőségét, ámbár ezen a környéken nem is lenne rá szükség, hiszen a turisták és külföldiek által közkedvelt részein nem szokott rablás történni, a közbiztonságra fokozottan vigyáznak.

A tömegközlekedés nagyszerű, az Erzsébet körút és a 4-es 6-os villamos 2 perc gyalogútra van, amellyel a városban szinte mindenhova 15 perc alatt eljuthatunk. Posta, bevásárlóközpont, gyors és normál éttermek, egyetemek és főiskolák 5-10 perces útra vannak villamossal.

A lakásunk leamortizálódását igyekszünk azzal megakadályozni, hogy amennyiben a bérlő kárt okozna, összemaszatolja a falakat, vagy egyéb károkozás történne, akkor azt mi saját szakembereinkkel 1-2 napon belül helyreállítjuk a szerződés lejárata után, így az új bérlő számára is hibátlan állapotban adjuk át az Akácfa u. 63-as számú lakást.

Az internet a lakásban WIFI hálózaton is biztosított, így a teljes lakás minden pontjában netezhetünk. A több mint 70 csatorna közül válogathat, ha egy fáradt nap után hazamegy.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!