Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa u. 24. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 1 fő.Szobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 6 nmFelszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es heverő

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Ez a 7. kerület, Akácfa u. 24-ben elhelyezkedő kisebb, egy fő számára teljesen alkalmas 1-es számú kiadó szoba Budapest abszolút belvárosi régiójában helyezkedik el a külföldiek által is közkedvelt bulinegyedben. A négy szintes klasszikus társasházban elhelyezkedő 3 külön nyíló szobás nagyobb ingatlan ablakai mégis a társasház belső udvarára néz, így tökéletesen csendes és napfényes ezen szoba.

Ezen kisebb szoba teljesen felszerelt (ágy, szekrény, komód, TV), de nagyon otthonos, designos és beleszeretős hangulatú. A lakótársak, társbérlők vegyesen fiúk és lányok 18-35 év között. Általában csak magyar személyekkel szerződünk, mert rossz a tapasztalatunk a nemzetiségi, külföldi személyek esetében. Maximálisan olyan bérlő társakat veszünk fel az albérletünkbe, akik megbízhatóak, kedvesek, közvetlenek és normálisnak mondható életvitelt folytatnak.

A  gépesítettségre sem lehet panasz, hiszen mosogatógép, főzőlap, sütő, mosógép, mikró, hűtőszekrény is megtalálható a lakásunkban. Az ingatlanunk 3 szobás, a konyha, fürdő és WC az összes bérlő társsal közös terület. Biztonság szempontjából nem is lehetne jobb a lakás. Minden ablakunkon és a bejárati ajtón is vasrács van, mindemellett a környék biztonságos és kedvelt. Az extra gyors és stabil internetünk, ami wifiről megy, megalapozza a fiatalok kommunikációját és informálódását.

A 4-es és 6-os villamos, a metró megálló és a Blaha Lujza téren található egyéb kiegészítő buszok megadják azt a tökéletes közlekedést, amivel 15 perc alatt szinte bárhova eljuthatunk a belvárosi régióban.

Amennyiben a bérlő leamortizálta, lelakta a lakást, szobát, úgy attól az új bérlőnek nem kell tartania, hiszen azt mi minden esetben a weboldalunkon közzétett fényképeknek megfelelő minőségben helyreállítjuk és hibátlan állapotban adjuk át az új bérlő részére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!