Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa u. 16/B. – 1-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmFelszereltség: szekrények, TV, íróasztal
Saját fürdő: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 90X200cm-es ágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Trendi felújított olcsó kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/B-ben, egy gyönyörűen karbantartott körfolyosós társasház földszintjén. A 3 szobás Akácfa u. 16/B – 1-es számú képeken is látható kiadó szobája egy fő számára nyújt kiváló lakhatást a belvárosban.

A lakás bútorozott állapotban kerül átadásra (ágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV). Az ingatlan gépesítettsége minden igényt kielégít. Megtalálható sütő, hűtő, mosógép, főzőlap, mikró. A villám gyors internet WIFI hálózaton repeszt és közel 70 db TV csatorna közül válogathat.

Akácfa u. 16/B. lakás társbérlői, lakói 18-35 év közötti fiatalok, vegyesen lányok és fiúk. Jellemző rájuk, hogy kedvesek, segítőkészek, éltek már lakótársi viszonyban, tudnak alkalmazkodni, mindezek mellett normális életvitelt folytatnak mindannyian.

A lokalizáció mondhatni több, mint tökéletes, hiszen Budapest földrajzi közepén vagyunk, ahol a körút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha metrómegállója garantálja azt, hogy a kedves ügyfelünk a belvárosban 15 perc alatt odaérjen bárhova. A fővárosban levő egyetemek és főiskolák gyorsan megközelíthetőek, ráadásul az éjszakai közlekedés is kiváló. A lakás biztonságát az ablakokon és ajtón vasrács védi az illetéktelen behatolók ellen.

A képek a valóságot tükrözik és a lakásunk minőségét minden esetben megóvjuk azzal, hogy amennyiben károkozás vagy amortizáció történne, úgy azt mi helyreállítjuk szakembereinkkel, hogy a következő ügyfelünk is a tökéletes kiváló minőséget élvezhesse és az ingatlan ne legyen évről évre rosszabb állapotú.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!