Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa u. 16/A. – 3-as szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC a lakásban: 1db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, TV, íróasztal
Saját fürdő: nincs, közös fürdő használat vanÁgy típusa: 140X200cm-es franciaágy

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Trendi és otthonos kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/A-ban, egy szépen karbantartott klasszikus társasház földszintjén.

Az összesen 3 szobás nagyobb Akácfa u. 16/A – 3-as számú kiadó szobája, amelyet fentebb a képeken is láthat, egy és két fő részére is tökéletes lakhatást biztosít a bulinegyed kellős közepén a méltán közkedvelt Akácfa utcában úgy, hogy két albérlő beköltözése esetén sem változik a szoba fix rezsi díja és bérleti díja.

A teljesen bútorozott (franciaágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) akár két személy részére is tökéletes szoba állapotára, illetve az egész komplett ingatlan felszereltségére sem lehet kivetnivalónk. A lakás gépesítettségéről sem panaszkodhatunk, hiszen hűtőszekrény, mosógép, főzőlap, mikró és sütő is megtalálható, ezzel biztosítva a lakók igényeit.

Lakótársak a lakásban a 18 és a 35 év közötti személyek, akik éltek már társközösségben, alkalmazkodóképesek, segítőkészek és normális életvitelt folytatnak.

A környék frekventáltsága kiemelkedő, hiszen a nagykörút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha Lujza téri metrómegálló is 2 perces séta távolságra található, amivel minden fontosabb budapesti csomópont 15 perc alatt elérhetőek ugyanúgy, mint a városban levő tucatnyi egyetem és főiskola mindegyike.

A lakás kiváló állapotát igyekszünk megóvni azon lépésünkkel, hogy ha bármilyen amortizáció, károkozás történik a lakással, úgy azt mi saját szakembereinkkel helyreállítjuk. Ezzel hosszú távon megtartjuk a tökéletes állapotot, amivel a következő évben érkező új bérlő is ugyanezt a kiváló minőséget fogja kapni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!