Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa u. 16/A. – 2-es szoba

 

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 65.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmFelszereltség: szekrények, TV, íróasztal
Saját fürdő, WC: nincs, közös fürdő vanÁgy típusa: 90X200cm-es ágy

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű, otthonos kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/A-ban, egy szépen karbantartott klasszikus társasház földszintjén.

Az összesen 3 szobás nagyobb Akácfa u. 16/A – 2-es számú kiadó szobája, amelyet a képeken is lát, egy fő részére tökéletes lakhatást biztosít a bulinegyed kellős közepén a méltán közkedvelt Akácfa utcában.

A teljesen bútorozott (ágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) tökéletes szoba állapotára, illetve az egész komplett ingatlan felszereltségére sem lehet kivetnivalónk. A lakás gépesítettségéről sem panaszkodhatunk, hiszen hűtőszekrény, mosógép, főzőlap, mikró és sütő is megtalálható, ezzel biztosítva a lakók igényeit.

Lakótársak a lakásban a 18 és a 35 év közötti személyek, akik éltek már társközösségben, alkalmazkodóképesek, segítőkészek és normális életvitelt folytatnak.

A környék frekventáltsága kiemelkedő, hiszen a nagykörút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha Lujza téri metrómegálló is 2 perces séta távolságra található, amivel minden fontosabb budapesti csomópont 15 perc alatt elérhetőek ugyanúgy, mint a városban levő tucatnyi egyetem és főiskola mindegyike.

A lakás kiváló állapotát igyekszünk megóvni azon lépésünkkel, hogy ha bármilyen amortizáció, károkozás történik a lakással, úgy azt mi saját szakembereinkkel helyreállítjuk. Ezzel hosszú távon megtartjuk a tökéletes állapotot, amivel a következő évben érkező új bérlő is ugyanezt a kiváló minőséget fogja kapni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!