• +36 20 56 18 222
  • 1093, Budapest, Lónyay u. 47.
  • Ügyfélszolgálat: H - V: 08.00 - 20.00

Budapest Akácfa u. 16/A. – 1-es szoba kiadó

Ingatlan típusa: különnyíló zárható szobaFürdő a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC a lakásban: 1 db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztásFűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincsKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főSzobai ablak nézete: belső udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmFelszereltség: szekrények, TV, íróasztal
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 140X200cm-es franciaágy

Rövid leírás az ingatlanról:

Gyönyörű, otthonos kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/A-ban, egy szépen karbantartott klasszikus társasház földszintjén.

Az összesen 3 szobás nagyobb Akácfa u. 16/A – 1-es számú kiadó szobája egy és két fő részére is tökéletes lakhatást biztosít a bulinegyed kellős közepén a méltán közkedvelt Akácfa utcában úgy, hogy két albérlő beköltözése esetén sem változik a szoba fix rezsi díja és bérleti díja.

A teljesen bútorozott (franciaágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) akár két személy részére is tökéletes szoba állapotára, illetve az egész komplett ingatlan felszereltségére sem lehet kivetnivalónk. A lakás gépesítettségéről sem panaszkodhatunk, hiszen hűtőszekrény, mosógép, főzőlap, mikró és sütő is megtalálható, ezzel biztosítva a lakók igényeit.

Lakótársak a lakásban a 18 és a 35 év közötti személyek, akik éltek már társközösségben, alkalmazkodóképesek, segítőkészek és normális életvitelt folytatnak.

A környék frekventáltsága kiemelkedő, hiszen a nagykörút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha Lujza téri metrómegálló is 2 perces séta távolságra található, amivel minden fontosabb budapesti csomópont 15 perc alatt elérhetőek ugyanúgy, mint a városban levő tucatnyi egyetem és főiskola mindegyike.

A lakás kiváló állapotát igyekszünk megóvni azon lépésünkkel, hogy ha bármilyen amortizáció, károkozás történik a lakással, úgy azt mi saját szakembereinkkel helyreállítjuk. Ezzel hosszú távon megtartjuk a tökéletes állapotot, amivel a következő évben érkező új bérlő is ugyanezt a kiváló minőséget fogja kapni.