Albérlet trendek

A trendek sokszor láthatatlan, de jelentős szerepet töltenek be életünkben. Számunkra észrevétlenül is alakítják a mindennapjaink összes szegmensét. A trendek változásával alakul át a szórakozásunk minősége, a ruháink milyensége, és nem utolsó sorban, a lakások berendezkedése és stílusa.

A trendeket követő albérletek mindig kelendőbbek. A lakás minél esztétikusabb és divatosabb, annál jobban nő a presztízse, a minősége és sokszor az anyagi értéke is. Éppen ezért egy kortárs stílusú albérletet találni igazi érték.

Cégünk igyekszik letisztult formában eleget tenni a korunkat jellemző különböző trendeknek, így azok könnyedén helyettesíthetőek lesznek, amikor azok leáldozóban lesznek és új népszerű irányzatoknak kell átadni a trónt a tündöklésre. Mindezeket, a kiemelkedően stílusos, nívós budapesti albérleteket pedig megfizethető, olcsó áron kínáljuk érdeklődő, jövendőbeli bérlőinknek.

Összegyűjtöttünk néhány jelenleg tomboló trendet, amelyek nagyban befolyásolják korunk stílusát, és amelyeket nem csak mi követünk, de te is könnyedén a lakás részévé tudod azokat tenni.

1.  Világos konyha, természetes anyagok kiegészítésként

Ha a 2010-es évekről beszélünk, a fehér és világos színű konyhák forradalma jut róluk eszünkbe. A vajszínű vagy éppen fehér konyhaszekrények gyakran fa alapú, vagy egyéb rusztikusabb vonalú, természetet sugalló pulttal rendelkeznek. A modernség és a természet egyensúlya pedig harmóniát és nyugodtságot sugároz az egész lakásban.

A rusztikusabb és a modernebb színek összejátéka túlmutat a konyha világán és kiterjed az egész lakásra. Mind a folyosók, mind a szobák a már említett vonalat viszik tovább. Fehér, halványabb vajszín, barna, mind – mind alapszínek, amelyek könnyedén kombinálhatóak, ha esetleg több dekorációt szeretnél a lakáshoz adni. A lakberendezők azt jósolják a következő évtizedre, hogy a  rusztikus elemekkel bővülő lakások népszerűsége emelkedni fog.

2. Egyszerű és nagyszerű

Nem hiába a mondás, hogy „az egyszerűség olykor áldás”, a jelenlegi trendek nagy lelkesedéssel hódolnak be ennek a közmondásnak. A zsúfoltságból és giccsből a kifinomultságig lecsupaszított lakásokat könnyebb átalakítani, bármikor adhatunk hozzá valamit. Az Észak Európából származó minimalizmus látványosan és szélsebesen hódította meg a világ otthonait.

A stílusirányzat célja egy olyan otthon és egy tér létrehozása, amelyben harmónia uralkodik, a lazulás, a nyugodt pihenés és a kényelmesség megteremtésével a lelki béke nagyobb erőfeszítés nélkül is megvalósítható.

3. Kényelem mindenek felett

Ez a pont az előzőnek a bővítményeként is szolgálhat. A kényelem előtérbe helyezése a rend és tisztaság mellett a megfelelő komfort érzést biztosítja majd. Ennek a hangulatnak a megvalósítása pedig kiegészítők elhelyezésével történik.

Puha párnák, kötött takarók, ha pedig nagy rajongója vagy, akkor a műszőrmés díszpárnák, takarók, netán szőnyegek kényeztethetik a testedet, ezáltal a lelkedet is. Nagyon mutatós, arisztokratikus életérzést sejtet a párnák és ágybelik rétegezése, különösen, ha az a térben domináló színpaletták tiszteletben tartásával valósul meg.

4. Művészet a falon

Manapság igencsak nagy sikert érhetsz el az albérlet csinosítgatásával és saját személyiségedre szabásával, ha be invitálod a művészetet a lakásba. Ebben mi is segítünk, de amennyiben rendezetten bánsz az albérlettel és tiszteletben tartod azt, te is ki tudod venni részed a későbbi alakítgatásból.

A fali festmények és keretes képek nem csupán feldobhatják a lakást, de karakter is adnak neki. Az elmúlt években ismét népszerűvé vált a falak moderáltan való dekorálása. Egy-egy jól elhelyezett, mutatós festmény megtölti a helyiséget élettel és kiemeli annak többi berendezési eszközét is.

A már készen megszerzett, berendezett albérletbe mindig szórakoztató belecsempészni a saját egyéniséged és egy-egy különleges darabbal egyedivé tenni azt. Szeretjük a trendeket vagy sem, az igazság az, hogy megszökni, elkerülni nem tudjuk azokat. A társadalom aktív tagjaiként nem menekülhetünk előlük. Viszont személyre szabhatjuk őket, ami az önkifejezés lehetőségét is magában rejti.