A vérpezsdítő 8. kerület a fiatal felnőttek székhelye Budapesten

Az a típusú ember vagy, aki imádja, ha zajlik az élet és nincs megállás? Szükséged van a nyüzsgésre és a társasági élet meghatározó szerepet tölt be az életedben? Szeretsz új dolgokat kipróbálni és nem csupán követed a trendeket, de nem félsz diktálni azokat?

Ha igenre válaszoltál legalább egyre a feltett kérdések közül, akkor Budapest 8. kerülete megfelelő választás lehet számodra. Ahogyan sok hozzád hasonló fiatal felnőtt, így valószínűleg te is a fővárosba vágysz, ám hezitálva számolgatod félretett pénzed.

Aggodalomra semmi ok, bár a nagyvárosi élet elég borsos árú lehet, főleg abban az esetben, ha magunk bérelnénk albérletet és mi magunk fizetnénk is a havi rezsit és lakbért, a költözés és az álom megvalósítása nem lehetetlen.

Cégünk kiváló minőségű, felújított, modern stílusú kiadó szobákat és lakások bérlését kínálja, trendi, korszerű bútorokkal, háztartási eszközökkel és villámgyors wifi-vel felszerelve. Mindezt pedig megfizethető áron, nagy figyelmet fordítva arra, hogy a kínálat diák- barát maradjon és megfizethető legyen a családi fészekből először kirepülő fiatal, újdonsült, első éves egyetemi hallgatók számára is.

Kínálatunk az egész városra kiterjed

Kínálatunk bár az egész városra kiterjed, mégis Budapest belvárosában lelhető fel legtöbb ajánlatunk a már említett okok miatt. Ahogyan a teljes belvárosban, így a 8. kerületben is számtalan kiadó lakásunk található, a többi ajánlathoz hasonlóan pénztárca – barát, könnyedén megfizethető áron.

Az örökösen sürgő-forgó városnegyed kimondottan népszerű a városba érkező fiatal albérletkeresők között, sőt mondhatni talán a legnépszerűbb az összes kerület közül. Ez a felkapottság bár több tényezőnek is köszönhető, de közülük a legszignifikánsabbnak az albérlet árak tekinthetők. Budapest legolcsóbb kerületének számít a 8. kerület, telis-tele egyedibbnél egyedibb, olcsó lakásokkal.

A populáció így hát nem meglepő módon a 18-30 éves fiatal felnőttekből tevődik össze túlnyomó részben. A kerület hatalmas kiterjedéséből következően pedig számtalan kikapcsolódási lehetőség van korosztályhoz modellezve.

Minden sarkon egyedibbnél egyedibb kávézók, éttermek és bárok várják a szórakozni vágyó és újdonságokra szomjazó vendégeket. A bárok és romkocsmák hangosak a varázslatos élő zenétől és az alkohol mámorát ízlelő, vidám fiataloktól, akik vagy elfeledni szeretnék a munka és az iskolapad fáradalmait, vagy ellenkezőleg, felelevenítenék azt barátaikkal, munkatársaikkal, évfolyamtársaikkal.

Ha szétnézünk az internetes hirdető oldalakon, rengeteg kiadó lakást és szobát találhatunk Budapesten, ezek közöl a leginkább felkapott albérletek pedig belvárosi központúak. Ez mind nagyon szép és jó eddig. Amikor azonban megtekintjük az árakat, akkor eloszolhat a költözéssel kapcsolatos ambíció.

Az albérletpiacon sajnos a csillagokat érik a kiadó albérlet árak, ez pedig különösképpen érvényes a belvárosi albérletekre. Szerencsére, a 8. kerület még ebben az esetben is olcsóbb, így hát a város ezen részén bérelnek a legtöbben, ahogyan ezt már említettük is.

A város különösön kiváltságosan bánik azokkal az emberekkel, akik itt választanak otthont, kegyeiben hordja és elkényezteti őket cukrászdákkal, pékségekkel, bevásárló központokkal, és őrületen gyors közlekedéssel.

A kerületből ugyanis a város bármely pontjába egyszerű eljutni mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Ahogyan itt található több közlekedési csomópont, mint a Blaha Lujza tér, és a 4-6-os villamosok is kettészelik a kerületet.

A jól megközelítéshez pluszként hozzátartozik, hogy a 7. és 9. kerületek a szomszédságban találhatók, így 8.-al karöltve a divathoz, a művészethez és a történelmi értékekhez is közelebb érezhetjük magunkat, ha fontosak számunkra az efféle kikapcsolódási, lélekápoló lehetőségek.

A 9. kerület közelségének egyik nagy előnye pedig az is, hogy a Dunához is közelebb érezhetjük magunkat. Így hát bármikor útra kelhetünk, ha kedvünk szottyan egy a rakparton való, kora esti sétára a tündöklő városi fények társaságában.

Ha a fent említettek elnyerték tetszésedet, akkor azt ajánljuk, hogy ne habozz tovább és ragadd meg az alkalmat, hogy szétnézz az általunk kínált ajánlatok között, legyen szó akár egy fős lakásról, vagy csupán egy szobáról, amelyet lakótársakkal bérelnél. Mi támogatunk téged és segítünk jövőbeli döntéseidben.