Sanyarú időkben is válogassuk meg, hol hajtjuk fejünk álomra minden nap!

Életünk teljes fordulatot vett az elmúlt hónapokban, és nem tudjuk, mit hoz a jövő, hogyan folytatódik tovább az élet. Sokan veszítettük el állásunkat, míg sokunk bár megtarthatja állását, azonban a fizetés redukálódott. Emiatt pedig kénytelenek vagyunk kiköltözni jelenlegi budapesti albérletünkből. 

A gyors keresés következtében nem jut időnk megfontolni olyan jelentős szempontokat, mint a szerződésbe foglalt határidők, a lakásban uralkodó körülmények, és az életminőség. Az egyedüli szempont az olcsó lakbér és az alacsony rezsi. 

Ez azonban nem csupán hibákhoz, de súlyos következményekhez is vezethet, szóval nem ajánlott hirtelen felindulásból új albérlet után nézni és költözni. Érdemes inkább szétnézni, kérdéseket feltenni, és ahogyan bármikor máskor is, elég időt szánni arra, hogy megfontoljuk, hová költöznénk, hiszen az új otthonunkról van szó, ahol a jelenlegi állás alapján nagyon sok időt töltünk majd a jövőben.

Igaz az a népszerű mondás, hogy ha nem felel meg esztétikai elvárásainknak és egyéb alapvető igényeinknek egy lakás, akkor, az negatív hatással lesz hangulatunkra, tehát azon igyekszünk majd, hogy kevesebb időt tölthessünk otthon. Ez normál esetben is fokozottan megnehezíti életünket, jelenlegi világhelyzetünkben pedig nem csak életünket, de mentális egészségünket is beárnyékolja majd a lakásunkból történő elvágyódás, az otthon-lét következtében megjelenő negatív érzések. 

Akkor még nem is említettük milyen fontos a lakás állapota! Az, hogy a lelakott, romos, karbantartásra szoruló, hiányosan felszerelt, vagy több évtizeddel ezelőtti konyhai, fürdőszobai és egyéb elektronikai eszközök mennyi fejtörést okozhatnak. Ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy ne hirtelen döntsünk és költözzünk váratlanul.

Mégis hogyan szerezzünk olcsó, kiadó albérletet Budapesten, amikor ilyen sanyarú időket élünk? A Global Best Property Zrt. szerencsére továbbra is zökkenőmentesen nyújtja szolgáltatásait az érdeklődőt számára. Ami azt jelenti, hogy fix, változatlan összegű lakbér és rezsi illeti azt a bérlőt, aki velük szerződik (ez a téli hónapokban kimondottan hasznos), így ha lakótársunk kiköltözne, mi akkor sem kényszerülnénk többet fizetni a szerződésben szereplő összegnél.