Ha az albérlet egy 10-es skálán 10, de…

Tapasztalt bérlőként már te is áteshettél olyan eseten, amikor egy lakás bérlését megelőzően azt hitted, hogy megütötted a főnyereményt, azonban ez mégsem így történt. A szerfelett ígéretesnek tűnő albérlettől mégsem azt kaptad, amire számítottál. Sőt, nem minden arany, ami fénylik.

Mind a tapasztalt, mind a tapasztalatlan bérlők számára jó tanulság, hogy bizonyos, apró jelek megsúghatják, hogy mily rejlik a vonzó ér és a szépség mögött. Ha ezekre a tényezőkre gondos figyelmet fordítasz albérletkeresésnél, a kiadó lakások Budapest városában nem okozhatnak meglepetést, és te a legjobbat kaphatod meg.

Büszkék vagyunk rá, vagy sem, mindannyian szeretjük a kategóriába sorolást, a felcímkézést, azt, ha van mihez viszonyítani. Ennek köszönhetően jobban megértjük a körülöttünk létező világot, és ez gyakran segít a beilleszkedésben is. A fiatalok is gyakran kezdenek ilyen trendeket online.

Mi lenne, ha a pontozásra kerülnének a kiadó lakások Budapest területén? Minden bizonnyal sokat okulnál a kiadó lakások Budapest városában rezidens világában, és segítene abban is, hogy jobban elmerülj a részletekben, és megértsd azokat. Ezért mi most így segítünk neked. Szóval az albérlet 10-es, de…

De bizonytalan vagy a környék közbiztonságában. 0/10

Ez igazából pontozhatatlan és minősíthetetlen, hiszen minden, amire a nehezen megkeresett pénzed költöd veszélybe kerülhet, ami pedig még fontosabb, egy nem túl biztonságos környéken a te fizikai és mentális jóléted is veszélyben forog. Az egészséged és az életed minden más tényezőn felül kell, hogy emelkedjen!

Akármennyi előnye is legyen a lakásnak, köztük az olcsó bérlés, mind odavész, ha biztonságot forog kockán. Erről már írtunk egy igazán részletekbe menő cikket is a múltban, amelyet ajánlunk figyelmedbe.

De nem határozott idejű bérleti szerződéssel kiadó. 4/10

Még a közepes kategóriás 5-öst sem érik el ezek a kiadó lakások Budapesti városában, ha nem határozott idejű bérleti szerződéssel bérelsz. Ez a szerződéstípus ugyanis nem hiába olyan felkapott manapság. Ennek a szerződéstípusnak a hiányában mások jóindulatára és becsületességére hagyatkozol, a bérbeadó kezébe a helyezed a sorsod.

Szerződés nélkül nem szabad bérelni, határozatlan időre bérelni pedig nem mindig szerencsés. Emiatt ugyanis semmi sem marad fix, és gyakori esetben a rezsi ára fogyasztás alapján növekedhet, ami télen nagyon sok pénzt kivehet a havi keresetedből. A magukra adó, komoly bérbeadók inkább a határozott idejű bérleti szerződés mellett döntenek manapság.

De nem tud számlát adni a bérlő, és nem is szándékozik a jövőben.  1/10

Ebben a szituációban te sem szeretnél lenni, hidd el. Ilyenkor ugyanis nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy nem adózik az albérlet után, ami azt jelenti, hogy többet fizetsz az ő zsebébe, hatalmas csalás áldozata lettél. Mindenképpen kerüld el a csalókat, tájékozódj, légy felkészült, olvasd el a számlás albérletekről készült cikkünket.

A lakás a legfelső emelet sarkában helyezkedik el. 2/10

Ha csak nem határozott idejű bérleti szerződéssel bérelsz, akkor fogyasztás alapján fizetendő a rezsi. Télen nagyon sokat fogsz fizetni, és még így is a hipotermia fenyeget majd napi szinten. Köztudottan nem szabad egy ilyen elhelyezkedésű lakást bérelni, akármilyen olcsó árakkal is próbálnak odakecsegtetni. Kivéve, ha szereted és csodálatra méltón jól bírod a hideget. Ez esetben megütötted a főnyereményt, és pontosan emiatt kap 2 pontot.

Elavult berendezés. 3/10

Az alapfunkciókat ellátja, és tetőt kapsz a fejed felé, valószínűleg egészen baráti áron. Ezek miatt kiérdemel 3 pontot, azonban valószínűleg gyakran hívsz majd karbantartót meghibásodások miatt, és az elektronikai eszközök sem nyújtanak majd az aktuális életednek megfelelő teljesítményt.

A társasági életed sem fog ragyogni, hiszen nem szívesen hozol fel embereket egy régies, leharcolt albérletbe. Keresd inkább ügyfélszolgálatunkat jobb és biztonságosabb ajánlatokért. Ha minőségi kiadó lakások Budapest városában, akkor ránk van szükséged.