Az olcsó lakások zsákbamacskák lehetnek? Létezik igényes válasz imáidra?

Napjaink egyik legközkedveltebb ár kategóriája fiatalok között az albérletek terén 50000 és 70000 Ft között helyezkedik el. Kiadó lakás 70000-ig egy igen kecsegtető, ám meglehetősen csalóka hirdetés kezdő szövege is lehet. 

Sajnos, ahogyan ezt már előző cikkünkben is feltártuk, nagyon gyakran minősíthetetlen állapotok uralkodnak azokban az albérletekben, amelyek az említett áron mozognak. Igen szomorú és kiábrándító tény az, hogy a bérbeadók túlnyomó része egyáltalán nem fordít figyelmet a kiadó lakások felújítására, biztonságára, igényességére, nem utolsó sorban pedig élhetőségére sem. 

A legtöbb olyan albérlet, kiadó lakás 70000-ig ebből kifolyólag sajnos minősíthetetlen állapotban kerül bérlésre. Igen sajnálatos, hogy ezeknek a kedvező árú albérleteknek a tulajdonosai, bérbeadói nincsenek tekintettel azokra az emberekre, akik netán egyetemisták, vagy éppen pályakezdők, vagy éppen új életet kezdenének a fővárosban

Ezek a fiatal bérlők ugyanis még csupán egy kezdetleges társadalmi státusszal bírnak, ebből fakadóan pedig még nem állnak stabil lábakon anyagilag, tehát egyértelmű, hogy miért található keresési találataik között, hogy albérletet keresnek olcsón, esetleg a vágy egy kiadó lakás 70000-ig. Így pedig rákényszerülnek arra, hogy minősíthetetlen, igénytelen, sokszor embertelen körülmények közé költözzenek.

Nem igazságos azonban, hogy ezek az alacsony árú albérletek csupán egy roskadozó, ideiglenes fedélt biztosítanak a bérlők feje fölé, de otthont nem. Egy korábbi cikkünkben már részleteztük, hogy milyen hátrányos helyzetű albérletekbe csöppenhet az a bérlő, aki olcsón bérelne, és még hajlandó is feláldozni a minőséget a mennyiség oltárán. Ide kattintva olvashatod a cikket, amelyet ajánlunk figyelmedbe, már csak oktató jellege miatt is. 

A mi cégünk elhivatottan vallja, hogy az olcsó albérletek is kell, hogy tartsák a szintet és korunk elvárásaival, sőt trendjeivel is fel tudják venni a versenyt. A baráti árak nem kell, hogy barátságtalan, barlangszerű és elavult kuckót rejtsenek az ajtók mögött. 

A zsákbamacska ugyanis csak az egyik fél számára kedvező, a másik az esetek 99%-ában nagyot csalódhat, hiszen jóval kevesebbet kap annál, mint amit remélt. Sőt, a zsákbamacskában található értékek jóval alacsonyabbak, mint annak ára. Pontosan ilyen a roppantul olcsón kiadó albérletek kultúrája is. 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár koránt sem utolsó tényezőt arról, hogy az olcsó áraink mellett, milyen előnyöket kínálunk számodra, ha velünk bérelsz. Mi ugyanis fontosnak tartjuk a Te jó létedet és elégedettségedet is, és nem árulunk zsákbamacskát sem. 

 

Intelligens, toleráns lakótársak. 

Ha kiadó szobát bérelnél, de hezitálsz, hiszen a lakótársak ötlete dilemmát jelent számodra, akkor érdemes hozzánk fordulnod. Maximálisan érthető, hogy miért halogatnád a költözés ötletét, különösen, ha életedben először költöznél össze lakótársakkal.

Az ismeretlen emberekkel történő összeköltözés igen csak ijesztő lehet számodra. Mi azonban gondos figyelmet fordítunk arra, hogy intelligens, kedves, barátságos és nem utolsó sorban, toleráns bérlők kezébe bocsássuk kiadó szobáinkat, lakásainkat, így semmi okod az aggodalomra. 

Precizitás és biztonság.

Felújított albérleteink mind elektronikai biztonságot, mind esztétikai megelégedettséggel támogathatják jóléted. Bármikor bátran fordulhatsz ügyfélszolgálatunkhoz, ha segítségre vagy éppen több információra van szükséged.

 Akkor pedig, ha netán előfordulna egy olyan ritkaság, mint egy apró meghibásodás az albérletben, a lehető leghamarabb karbantartót bocsátunk rendelkezésedre. Ami pedig a határidőket és a precizitást illeti, határozott idejű bérleti szerződéseinknek köszönhető minden elvárás érthetően fel van tüntetve mindkét fél számára, az időpontok világosan kerültek megfogalmazásra. 

Ha terveid között szerepel egy kiadó lakás 70000-ig, vagy akár hasonló áron, akkor félj kérdezni és keresni sem. Fontos, hogy alaposan utána nézz minden aprónak tűnő információnak is, vagy esetleg olvasd el egyik, a témában készült cikkünket