Albérlet 50000-ig még sosem volt ilyen elegáns!

Új életet kezdeni sosem volt egyszerű, főleg a fővárosban nem, különösen akkor, ha nagyobb büdzsére van szükséged ahhoz, hogy albérletet bérelj, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Ez bármikor könnyen rombolhatja a lelkesedésed és önbizalmad, különösen pedig a jelenlegi világhelyzetben. Ezt azért is érdemes elkerülni, mert ilyenkor végeredményként akaratod ellenére is ajánlatokat, lehetőségeket, álmokat, vagyis egy új életet utasíthatsz vissza.

Igencsak megnőtt az igény az anyagilag kedvező árban lévő albérletekre, ha pedig baráti árakról beszélünk, akkor nem akármilyen összegekről van szó. Albérlet 50000-ig olyan elvárás, amelyet sajnos a legtöbb főbérlő csupán kívánságnak titulál. 

A legtöbb cég, ügynökség és főbérlő nem tud eleget tenni az olcsó albérletekkel kapcsolatos elvárásoknak és egyetlen egyszer sem tudják megvalósítani az albérlet 50000-ig terjedő árkategóriát. 

Természetesen akadnak olyan kivételek, akik 50000 Ft- nál is olcsóbban adnak ki albérletet, de ezek az ajánlatok sok esetben nem csupán minősíthetetlen lakásokat takarnak, de több okból is veszélyesek.

 Nagyon gyakran áll csalás az olyan hirdetések mögött, amelyek gyanúsan olcsón kínálnak lakásokat vagy éppen szobákat. Ezeket a hirdetések olyan képek kísérik, amelyek a valóságot nemcsak, hogy nem tükrözik, de még csúnyán el is térnek tőle.

 Ráadásul tipikus jellemzője ezeknek a hirdetőknek, hogy vagy nem kötnek bérleti szerződést, vagy pedig hamis szerződés tesznek a bérlő elé. Ezzel a témával egy régebbi cikkünkben már foglalkoztunk részletesen is, ha többet szeretnél tudni arról, hogyan kerülheted el a profinak álcázott csalókat, ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkünket, amelyet ide kattintva tekinthetsz meg. 

A mi cégünk büszke arra, hogy a jelenlegi, bizonytalan társadalmi helyzet ellenére is képes hozni az elvárt professzionális bánásmódot, határozott idejű szerződéssel biztosítja a mindkét fél részére fair feltételeket, precíz problémakezelést, a legjobb minőséget, és a pénztárca barát árkategóriát is.

 Mi hiszünk abban, hogy azok a fiatal felnőttek, akik új életet kezdenének Budapesten, érdemesek egy biztonságot nyújtó, elegáns, jól felszerelt szobára, vagy éppen lakásra. Később pedig jóval többre vihetik, mi ehhez a sikerhez egy impozáns, modern, és főképp megfizethető otthonnal járulunk hozzá. 

Albérlet 50000-ig? A kihívás elfogadva, a kérés teljesítve. Hogy mit is kínálunk ilyen barátságos áron? Nálunk számtalan kiadó szobából és lakásból válogathatsz, akár kerületekre bontva is. A kerületekre bontott ajánlatainkról is olvashatsz egy részletes cikkünkben itt. A fókusz pedig erősen a belvárosra centralizálódik, kiaknázva annak előnyeit. A belvárosi kerületeket ecsetelő cikkeinkről itt és itt olvashatsz. Pár lényeges pontban szedtük össze, hogy milyen előnyökkel jár velünk szerződni.

Segítőkész ügyfélszolgálat. 

Az ügyfélszolgálat mindig rendelkezésedre áll, legyen szó apró, háztartásbeli karbantartásról, lakótársbeli problémákról, vagy egyéb kérésekről, netalán panaszokról, az ügyfélszolgálatunk mindig készségesen siet segítségedre. 

Az első kapcsolatfelvételtől az utolsó lakásban töltött napig, a szerződés megszűnéséig, esetleg szerződésbontásig végig elkísérünk, és bármikor számíthatsz ránk. Bátorítunk, hogy keress bennünket felmerülő kérdésekkel vagy esetenként megoldásra szoruló ügyekkel, akár pedig tanácskéréssel is. Nálunk mindig kedvességgel, precizitással, szimpátiával és profizmussal találkozhatsz. Az ügyfélszolgálatunk elérhetőségét itt találhatod. 

Magas színvonal.

Mind kiadó szobáink, mind lakásaink kiemelkedő színvonalúak. A mai trendeknek megfelelő stílus, kortárs berendezések és összességében modernség jellemző minden albérleteinkre. Ebben pedig a legelőnyösebb faktor pedig nem más, mint az, hogy a kiemelkedő összkép olyan letisztult, hogy az könnyedén alakítható a saját stílusodhoz, ha beköltözést követően pár csecsebecsével belecsempésznéd egyéniséged az albérletbe. Albérlet 50000-ig még sosem volt ilyen elegáns!

 Az igényesség pedig nem merül ki a lakásban, mi arra is odafigyelünk, hogy kulturált, udvarias, rendszerető lakók költözzenek kiadó lakásainkba. Így lehetőség adódik arra is, hogy lakótársakkal bérelj, és még amiatt sem kell aggódnod, hogy milyen személyiségű emberekkel költözöl össze.

Megbízható bérleti szerződés. 

Mi határozott idejű szerződéssel adunk okot a megnyugvásra. Így nem kell azon aggódnod, hogy váratlanul, az általad eltervezettnél hamarabb kell elhagynod a lakást. A fix időpont mellé pedig fix lakbér és rezsi jár. A tél közeledtével és a fűtés bekapcsolásával nem fogsz többet fizetni, sőt akkor sem, ha lakótársakkal élsz és valaki kiköltözik. A szerződésben megadott anyagi feltételek és időpontok nem változnak.