BUDAPEST 7. KERÜLETI KIADÓ
SZOBÁK ÉS LAKÁSOK

Miért érdemes Budapest 7. kerületében levő kiadó szobát vagy lakást bérelnünk?

Amennyiben kiadó szoba hirdetéseket böngészünk az interneten, úgy el kell döntenünk, hogy a belvárost vagy külvárost részesítjük előnyben.

A külvárosban szép családi házakban kitűnő lakhatást tudunk találni olcsó árakon, viszont ha a belváros felé orientálódunk akkor Budapest 7. kerületének kiadó szobái pompás választás lehet mindenkinek. Ebben a kerületben minden megtalálható, ami egy pályakezdő fiatalnak, egyetemistának kellhet.

A VII. kerület bulinegyedében ki ne szeretne lakni fiatalként? Ez egy költői kérdés, hiszen a Király utca, Gozsdu udvar, Deák tér és környéke minden igényt kielégít, legyen szó szórakozásról, éttermekről, kulturális rendezvényekről, vagy a kiváló tömegközlekedésről, munkahelyek sokaságáról.

Kiadó szoba Budapest 7. kerület és vonzáskörzetében

Ha már unalmas a lelakott, igénytelen nagymami bútorokkal rendelkező kiadó lakás az ingatlanpiac hirdetései között, akkor most megtalálta az Önnek megfelelő bérbeadót!

Cégünknél és bérbeadó partnereink hirdetései között csakis olyan ingatlant talál, amelyek a mai kornak megfelelően vannak bútorozva. Maximálisan felszereltek, gépesítettek és designos otthonos külsővel rendelkeznek, öröm bennük a lakhatás.

Ha Budapest VII. kerületében keres kiadó szobát akkor máris soroljuk, hogy melyek közül tud válogatni a kínálatunkban. Első körben a Deák tér és Bazilika közvetlen közelében elhelyezkedő Rumbach Sebestyén utca 10. és 7. szám alatti lakásokat javasoljuk bérbevevésre. Ha kiadó szobát keres Budapest 7. kerületében akkor a Rumbach Sebestyén utca 10-es számú, az Akácfa u. 24 és Akácfa u. 16-ban és Kertész u. 29-ben található nagyobb ingatlanban levő szobákat tudjuk Önnek felajánlani bérbeadó partnereink hirdetései között, amelyekben kényelmes, designos és otthonos lakhatása lehet.

Legfőképpen fiataloknak és diákoknak javasoljuk ezen kiadó szobákat a VII. kerületben.

Ha önálló kiadó lakást keres Budapest 7. kerületében akkor pedig a Rumbach Sebestyén utca 7. szám alatti 2 szobás vagy az Akácfa u. 63. szám alatt levő nappali + 2 különnyíló hálós felújított lakást ajánljuk figyelmébe, amelyek felső kategóriásan gépesítettek, bútorozottak.

Amennyiben nem ragaszkodik a 7. kerülethez, hanem a 9. kerületben is gondolkodik, akkor a cégünk ingatlan kínálatában a Boráros térnél két külön lakásban egy tucat gyönyörű kiadó szobát tudunk Önnek ajánlani, ami egy és két fő részére is hibátlan.

Melyek Erzsébetváros legjobban frekventált részei?

A válasz elég összetett, de javasoljuk a Deák téri és a Blaha Lujza téri régiókban levő Király utcát, Akácfa utcát, a Rumbach Sebestyén utcát, Kazinczy utcát és a Holló utcát. Ezen kívül az Eötvös utcát, Hársfa utcát és az egész Rákóczi utat, amely tömegközlekedés szempontjából is ideális választás lehet.

Természetesen vannak a 7. kerületnek további jobb részei is, de mi ezen utcákat és régiókat emeltük ki, mert a tapasztalatunk alapján ezeket részesítették előnyben az albérlet kereső ügyfeleink legtöbb esetben.