INFORMÁCIÓT KÉREK A
SZÁMLÁZÁSRÓL, LAKHATÁSI
TÁMOGATÁSRÓL

SZÁMLA MINTÁINK

pdf  Számla minta bérleti díjról

pdf  Számla minta rezsi díjról

 

Jelen oldalunkon a számla mintáinkat és a lakhatási támogatással kapcsolatos tudnivalókat tekintheti meg.

A lakhatási támogatás, más néven albérlet támogatás a kiadó szobák Budapesti bérlésével kapcsolatosan is igényelhető és megkapható. Viszont ennek alapfeltétele a számlás albérlet, amely cégünk esetében természetes. A számlaképes albérletek bérbeadói adóznak a befolyt bérleti díj bevétele után. Sajnos hazánkban elmondható, hogy 30-40 bérbeadóból talán ha 1, az olyan bérbeadó, amely a törvényi előírások szerint jár el, tehát számlát ad a bérbeadásról. Mivel a számlaképes albérlet Magyarországon nagyon ritka, így a lakhatási támogatás is sokkal nehezebben igénybe vehető egy pályakezdő egyetemistának, ugyanis szinte vadásznia kell a számlás albérleteket.

Cégünk ebben is segítséget nyújt, hiszen kizárólag olyan bérbeadó partnerek hirdetéseit jeleníti meg a weboldalon, ahol a bérbeadó számlát ad a bérbevevőnek, ezáltal lehetőséget ad a lakhatási támogatás feltételrendszerének megalapozására.

Amely megtalálható kiadó szoba Budapest bel és külvárosában weboldalunkon, azok is mind számlás albérletek, tehát a havi 100.000 Ft-os lakhatási támogatás igényelhető vele önálló lakások esetében, illetve ez az albérlet támogatás “csak szobák” esetében 70.000 Ft/ hónap.

Lakhatási támogatás feltételeiről itt olvashat bővebben:

Lakhatási támogatás feltételei illetve itt a kormányhivatal oldalán, ahol részletesebben tájékozódhat az albérlet támogatásról.