Tavaszi lakásbérlés, diáklakás Budapest városában, nemcsak diákoknak.

A tavasz az újjászületés időszaka, amikor nem csupán a természet újul meg, hanem az albérlet piac is ébredezik téli álmából. Míg télen kisebb a forgalom, a bérlők nem szívesen költöznek, addig tavasszal ez a helyzet megváltozik. Éledezik a költözés hulláma, amely végül nyár közepétől kezd csúcsosodni, de addig is folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. 

Ha diák vagy és céljaid közé sorolható egy új diáklakás Budapest városában, akkor érdemes már tavasszal nézelődni, a télihez képest az árak ugyanis csökkeni kezdenek, és a legtöbb diáklakás Budapest területén nyár elejéig, olykor pedig nyár közepéig biztosít szerződést.

Ha te is azok közé a diákok közé tartozol, akik Budapesten bérelnek albérletet, de szívesen váltanál, akkor erre valószínűleg a szerződésed lejártával lesz lehetőséged, és ahogy említettük, ez legtöbbször nyáron következik be.

Pontosan ezért is célszerű nézegetni a tavasszal folyamatosan bővülő ajánlatokat, és elemezni a felkínáltakat, az árakat, a minőséget, és megtervezni a következő lépésedet. Jól járhatsz, ha papírra veted megfigyeléseidet és terveidet a tisztábban láthatóság kedvéért. 

Melyik kerületben bérelnél? Szólóban vagy lakótársakkal? Felújított vagy felújítandó lakás? Milyen típusú bérleti szerződést kötnél? Miért tartják jobb válasznak az előző kérdésre a határozott idejű bérleti szerződést

Ezeket a kérdéseket érdemes letisztáznod magadban még az albérlet-vadászat elején. Ebben sietünk segítségedre korábbi cikkeinkben is, ahogyan ügyfélszolgálatunk is, keress bátran kérdéseiddel, ahogyanajánlatokért is. Miért is éri meg velünk bérelni idén tavasszal is?

Kiváló minőség az átlagosnál is megfizethetőbb áron.

Cégünk mindig igyekszik kedvező áron kínálni a lakásokat, kiadó szobákat, tavasszal pedig ízelítőt kaphatsz a nyár végi, ősz eleji árleszállításból, ha velünk bérelsz. Nyár közepétől egészen ősz közepéig ugyanis a lakásbérlés szezonja történik.

Ilyenkor nő meg leginkább az igény az albérlet bérlésre. Több ezer fiatal egyetemista vágya a diáklakás Budapest bizonyos kerületeiben, általában ez az egyetemhez közeli kerületekre utal. Nem mindegy azonban, hogy a fokozott érdeklődésre válaszoló, olcsó, kiadó albérletek milyen  minőségben történnek kiadásra. 

Egy albérlet általában minél olcsóbb, annál inkább lelakott, régimódi, igénytelen, és ami a legrosszabb, az esetek többségében még veszélyes is. Az elavultság mind fizikai értelemben, mind mentális értelemben veszélyt jelentenek. Nem éri feláldozni a minőséget a mennyiség ( pénz értelmében) oltárán. 

Az általunk kínált albérletek nem csupán a pénztárcádat kímélik meg, de mentális egészségedet is, a fizikairól nem is beszélve. Nem csak arra ügyeltünk, hogy modern, trendi és megfelelően felszerelt albérleteket biztosíthassunk a bérlőimk számára, hanem arra is, hogy mind stílusban, mind hangulatban meg légy elégedve, amikor besétálsz az ajtón.

Egyedi ajánlatok esélye.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy tavasszal jár le a bérleti szerződésed, akkor nagy az esélyed arra, hogy olyan ajánlatra bukkanhatsz, amelyre másoknak nincs lehetőségük jelenleg. 

Ennek pedig nem más az oka, mint, hogy sokan a nyáron lejáró szerződésük okán később költöznének, ezáltal a szerződés megkötésére sem most kerülne sor. A gyorsaság előnye tehát a te malmodra hajtja a vizet. 

Határozott idejű bérleti szerződés.

Mi határozott idejű bérleti szerződéseket kínálunk bérlőinknek, amely lehetővé teszi számukra, hogy adott időintervallumon belül biztonságban érezzék magukat a szerződésben megfogalmazódott határokat, fizetési időpontok és kötelezettségeket betartva. 

A határozott idejű bérleti szerződés a legbiztonságosabb szerződés forma, amely precízen megfogalmazza az elvárásokat és időpontokra lebontva tudsz felkészülni fizetési kötelezettségeid megtételére. 

Na, de mi történik akkor, ha annyira megszereted a tavasszal bérelt, modern és igényes, határozott idejű szerződéses lakást, hogy fájna a szíved, ha váltnod kellene a jövőben? Semmi probléma! Csupán annyi a teendőt, hogy időben jelzed szerződés hosszabítasi vágyaid, és a szerződés lejártakor köthetsz egy újat.