Nem tudod, milyen a megfelelő albérlet egy fiatal számára? Segítünk

Ahogyan a parfümök, az éttermek és minden más szegmense az életnek, így az albérletek terén is létezik korhatár. Egy bizonyos határon túl ugyanis már érettebb, idősebb generációk igényeit és stílust kielégítő lakásokról beszélhetünk. Az anyagiakról már csak nem is beszélve!

Az alatt a bizonyos korhatár alatt viszont a jelenlegi fiatal generációk igényeiről, stílusáról lehet meggyőződni. Ha fiatal lakáskereső vagy, akkor ezekre a fontos részletekre figyelj oda lakáskeresésnél ahhoz, hogy ízlésednek, stílusodnak, igényeidnek és korodnak megfelelő albérletek között válogathass.

A fiatal generációs bérlők alatt a 18-33 körüli bérlőket értjük, akik a z generáció és az ezredfordulósok táborát erősítik. Az ő igényeik, életfelfogásuk, céljaik és anyagi helyzetük merőben eltérő az elődeikétől.

Ők sokkal inkább a könnyedén változtatható albérletek világát preferálják az ingatlan vásárlás helyett, hiszen ez lehetővé teszi számukra a mozgolódást, nem lesznek egy városrészhez kötve életük végéig.

Továbbá, az ezredfordulósok nincsenek is olyan anyagi helyzetben, hogy az ingatlanvásárlást megengedhessék maguknak, többségük még mindig a diákhitel súlya alatt szenvednek álmatlan éjszakákat.

Az albérletek preferálása mellett azonban más eltérések is jellemzik őket a régebbi generációkhoz képest. A lakások berendezése, stílusa, tartalma, esszenciája, sőt a környéke is elér attól, amit más generációk részesítettek előnyben. Ha többet olvasnál a mai fiatalok igényeiről, itt megteheted. Hogyan ismerheted fel fiatalként, hogy egyes albérletek a te generációd igényeinek mintájára lettek kialakítva? Az alábbiakban ezt a témát boncolgatjuk.

Központiasság jelentősége

A központiasság és a kényelem elsőbbségét élveznek a legtöbb tényezővel szemben. A mai fiatalok szeretik a kávéjukat, és nagy szükségük is van rá, hiszen felgyorsult, információban gazdag világunkban a munkavállaló fiatalok igen nagy mennyiségű munka elvégzésére kötelesek napi szinten. A kávézók közelsége nélkülözhetetlen.

A központiasság azért is lényeges az albérletek szempontjából akkor, ha fiatal vagy, mert a központi területek és centrumok főként a te igényeidet szolgálják. Sok kedvedre való kikapcsolódási lehetőséget is találhatsz ezeken a területeken, és az élet a te tempódban halad ezeken a városrészeken. Ajánljuk figyelmedbe a belvárosi albérleteket.

Gyors internet

Az internet mindenek felett dominál a fiatal generációk életében. Gyakran előfordul, hogy lakáskereséskor egy fiatal legfontosabb kérdése az internethez kötődik. Felmérések bizonyítják ugyanis, hogy a mai 18 és 25 év közötti korosztály számára a gyors internet elsőszámú prioritást élvez az olyan felnőttek számára esszenciális tényezők felett, mint a parkolóhely, az edzőterem közelsége/távolsága, vagy éppen, ami igazán meglepő, a mosásra alkalmas gépek megléte az albérletben.

Technológia és innováció

A gépekkel pedig el is érkeztünk a következő jelentős tényezőhöz, a technológiához. A kényelem, az innováció és az aktualitás nagyon fontos a fiatalok számára, hiszen ők, különösen a 25 év alattiak, az internet és az okos telefonok korszakában nőttek fel, így kapták a digitális nomád becenevet is.

Modern stílus

A fent említettek tekintetében hát nem is meglepő, hogy ezeknek az albérletek stílusa túlnyomó részben modern. Többé már nem trendi a zsúfoltság és a rikító színek túlzott használata. Sokkal letisztultabb, levegősebb és praktikusabb stílust képviselnek a jelenlegi és a jövőbeli albérletek is.

Ha olyan albérletet keresel, amely megfelel az imént említett igényeknek, és nem csupán igényes, de fiatalos, modern, és még olcsó is, akkor mindenképpen keresd ügyfélszolgálatunkat.