Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagy Jenő utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, mikró, hűtő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, mosogatógép, mosógép, szárító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Németvölgybe 10 nm-es szoba kiadó, mindössze 85.000 forintért!

Németvölgy Buda 12. kerületében található, ahol leginkább 3-4 emeletes társasházak vannak. A társasházak olyan hangulatot adnak a környéknek, amitől családias, otthonos érzete támad az ide látogatónak. A Budától megszokott, zöldekkel teletűzdelt környéken ritkán nyílik alkalom társ albérleti szoba bérlésére. Most mégis itt a lehetőség, mindössze 75.000 forintos havidíjért cserébe egy fiatalos, letisztult stílusban megjelenő, bútorozott szoba bérlésére.

A szobába íróasztalt, ágyat és szekrényt helyeztünk be, ami mellett szennyeskosár és fiókos szekrény is megtalálható. Az ingatlant leginkább tágas, világos terek jellemzik, melyek mindegyike bútorozott, mindennapi használatra alkalmas. A lakást teljes megelégedettséggel használja mindhárom jelenleg itt élő bérlő. A konyha gépesített is, amit az étkezővel berendezett közlekedő felől lehet megközelíteni. Fürdőszobája szintén a közlekedőből nyílik, ahol épített zuhanyt és a wc-t lehet megtalálni. A szobába való beköltözés pár napon belül megejthető. Az összeg, amire szükség van a bérléshez, az egy hó bérleti díj összegének megfelelő kaució és az első havi bérleti díj. Egyetemisták számára is remek az ingatlan elhelyezkedése, hiszen a közelben több híres intézmény is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!