Hogyan hozzunk létre irodaterületet a nappaliban?

Függetlenül attól, hogy az otthoni munkavégzés rövid távú helyzet az Ön számára, vagy egy ideje gondolkodik az otthoni irodai lehetőségeken, a nappalija kiváló ingatlan a multifunkcionális irodaterületekhez. Függetlenül attól, hogy milyen méretű az otthona, valószínűleg van egy módja annak, hogy a nappalija az Ön számára optimálisan működjön.

KERESSE A JELENLEGI NYITÁSOKAT

Van üres hely a kanapé és a fal között? Mi a helyzet a tévé környékével vagy egy üres sarokkal? Keresse meg nappaliját, hogy nincs -e szabad nyílás. Ha nem biztos abban, hogy egy nyílás elég nagy az íróasztalhoz vagy az asztalhoz, ragadjon meg egy mérőszalagot. Mérje meg a rendelkezésre álló helyet, és hasonlítsa össze az asztal vagy asztal szélességével. Ha még nem rendelkezik meghatározott íróasztallal vagy asztallal, vásárlás előtt keresse meg az asztal méreteit bármelyik online kiskereskedelmi webhelyen.

Ha jelenleg nincs szabad hely a munkaterülethez, akkor ki kell üríteni egy területet, hogy helyet biztosítson. Rajzoljon néhány különböző módot a bútorok átszervezésére ceruza és papír segítségével, hogy segítsen elképzelni az új elrendezést. Tartsa kéznél mérőszalagját, hogy reálisan felmérje, mi hol fér el. Kezdje el cserélni a bútorokat. Nézze meg, hogy a holmijának leépítése megvalósítható -e az Ön számára.

HASZNÁLJA, AMI MÁR VAN

Ha rövid távú helyre csak gyors javításra van szüksége, fontolja meg a már meglévő használatát. A TV állvány, szekrény elfogadható (nem beszélve hordozható) állványról a laptop számára. A TV állványt bárhová magával viheti, amikor csak helyszínt szeretne, miközben távolról dolgozik. Ha már rendelkezik egy kis asztallal a teraszon vagy az erkélyen, akkor azt is használhatja munkája elvégzésére és friss levegő beszívására.

Vegye figyelembe az étkezőasztalt

Hasonló módon gondoljon arra, hogy az étkezőasztalt ideiglenes íróasztalként használja. Ha nem egy gyakran használt bútorról van szó, akkor az étkezőasztal kiváló lehet, ha rövid ideig otthonról dolgozik. Rengeteg helyet kínál a kellékek elosztásához, valamint a konnektorok közvetlen közelségbe kerülhetnek. Otthonának egyik központi részén található, így továbbra is úgy érzi, hogy kapcsolatban van a lakás többi részével, még akkor is, ha napközben a munkahelyi prioritásaira összpontosít.

Bár lehet, hogy kreatívnak kell lennie a helyiséggel, biztosan talál kényelmes helyet otthonról dolgozni. Fontolja meg, hogy használja ezt a helyzetet, mint lehetőséget arra, hogy átértékelje holmiját, és élénkítse életterét. A távmunka saját kihívásokkal járhat, de Ön mégis megérdemli, hogy kényelmes legyen. Végül is otthon van.