Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hajnóczy József utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: sütő, mikró, gázlap, kávéfőző, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 12. kerület egyik legkedveltebb részén, a kerületben több központi helyként számon tartott városrész csöndes mellékutcájában, hosszú távra kiadnánk egy 14 nm-es szobát, ami alapvető, a lakhatáshoz elengedhetetlen berendezéseket már tartalmaz.

Szobán belül a bútorok megléte mellett elegendő mozgástér maradt, amit ki lehet váltani a saját bútor elhelyezésével. Megjelenése fiatalos, hangulata otthonos, amibe sokat számít a hatalmas ablakokon bejövő természetes fény határtalan mennyisége. Természetesen a pihentető alvás biztosításához szükséges félhomályt az ablakon megtalálható, utólag felszerelt redőnnyel lehet megoldani. Mivel társ albérlet ez a több, mint 90 nm-es lakás és annak szobái mind hasonló méretűek, azok összesen körülbelül 60 nm-t foglalnak, a fennmaradó több, mint 30 nm pedig konyhára és két darab fürdőszobára oszlik el, hogy az itt lakó 4 fő számára segítse a problémamentes mindennapokat. A fürdőszobák hasonlóak egy-egy zuhany, egy-egy wc berendezésekkel megjelenők, a konyha pedig kényelmes étkezőasztallal és számtalan elektronikával, eszközzel használható.

A Városmajor és a Vérmező egyik összekötő útja az, ahol az albérlet társasháza épült és aminek mindkét végén különböző irényba haladó buszok megállói találhatók.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!