Bérlő térkép. Hol laksz munkád alapján?

Bérelnél, de nem tudod, hogy hová költözz? A budapesti olcsó albérletek területén nézelődsz? A munkahelyedhez közel élnél szívesen? Esetleg munkád a hivatásod és a szenvedélyed és ez tükröződik otthonodban is? Irány a bérlő térkép, hogy olyan albérletre találhass az olcsó budapesti albérletek világában, amelyek illenek a munkádhoz és a személyiségedhez is.

A felnőtt ember életének két színtere létezik túlnyomórészt, a többi színtér pedig mindössze kiegészítőként jelenik meg a mindennapokban. Ez a két színtér a munkahely és az albérlet. A munkaidőd a nappal nagy részét teszi ki, ha fix munkaidővel rendelkezel. Ha műszakos vagy is sok időt töltesz el a munkahelyen, csak éppen lehet, hogy egy másik napszakban.

Az időd többi részét pedig nagyobbrészt az albérletben töltöd, amelyet elhagysz egy kis időre, hogy találkozhass a barátaiddal, vagy éppen bevásárolj, színházba menj, esetleg valamilyen másik program céljával.

Viszont így is sok időt töltesz albérletedben. Akad egy harmadik verzió is, amikor a két fontos színtér összemosódik. Ez a távmunka során történik meg, amikor az albérletedből dolgozol. Ez még inkább erősíti a munka és az otthon kapcsolatát. Albérletet keresel, de tanácstalan vagy? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és hamar akad albérleted.

Esszenciális dolgozó.

Nagyon fontos munkádból kifolyólag érdemes központias területeken keresgélni a budapesti olcsó albérletek között. A belváros megfelelő lehet számodra centrális jellege és tömegközlekedési lehetőségei miatt is. A 8. és 9. kerületek jó döntést jelenthetnek számodra. Ha pedig kórházban dolgozol, akkor célszerű ahhoz közel bérelni albérletet.

Művészek.

Ha művészlélek vagy, akkor érdemes szétnézned a belvároshoz közeli kerületekben, ahol sok művészi attrakciót találhatsz. Az olyan kerületek, mint a bohém stílusú 7. kerület sok ihletet adhatnak, azok ugyanis igazán egyediek és inspirációt sugároznak minden utcáról.

Buda egyes kerületében is megéri szétnézni, a 11. kerület rengeteg meglepetést tartogathat számodra, ha szereted a fejlődő városrészeket, ahol egyetemisták, értelmiségiek, művészlelkek és kedves szomszédok társaságában töltheted a mindennapjaidat.

Az 1. kerület is elnyerheti tetszésedet, ha szereted a történelmi értékeket. Ez a kerület az architektúrája tekintetében is igazán művészien hat. A macskaköves utcák, a barokk stílusú épületek és a vár negyed egy másik világba kalauzolhatnak el, miközben folyamatosan inspirációt nyújtanak.

Üzletember életstílus.

Ha üzletembernek tanulsz, esetleg gyakornok vagy, és szükséged van olcsó budapesti albérletre, de szeretnéd már most átélni az életstílust, akkor Buda bizonyos területei, a 2. és a 3. kerületek megadhatják ezt számodra. Igazán olcsó, és mégis jó ajánlatokat Pest külvárosában is találhatsz, sőt akár a kertvárosi részeken is akadhatsz jó ajánlatra.

Diák vagy.

A diákok számára nyernek leginkább létfontosságot az olcsó budapesti albérletek. Mint tudjuk, nem egyszerű a diákélet, különösen akkor, ha szülőktől messze tanulsz. Egy diáknak kell még csak igazán megtanulni beosztani a pénzt, hogy jusson az étkezésre, de a lakbérre és a rezsire is.

Mindezek mellett pedig kimondottan jelentős, hogy a tömegközlekedésre is jusson. Csak ezt követi a szórakozásra és a ruházkodásra félretett összeg. Ha te is diák vagy, akkor egy biztonságos környéken található, olcsó, de mégis színvonalas albérletre van szükséged. Célszerű a 7. kerület, a 8. kerület, vagy éppen a 9. kerület környékén szétnézned.