A legjobb költségvetési alkalmazások, amelyeket 2021-ben minden bérlőnek használnia kell

Nincs jobb idő, mint egy új év kezdete, hogy átvegye az irányítást a személyes pénzügyei felett. Akár költözést tervez, akár a bérleti díjat egyensúlyozza az élet egyéb költségeivel és örömeivel, akár új lakótársával koordinál, pénzügyi értelme soha nem volt könnyebb néhány fantasztikus mobilalkalmazásnak köszönhetően. Nézze meg a legjobb költségvetési alkalmazásokat, amelyek megkönnyítik pénzének rendezését és könnyebbé teszik bérlői életét az új év kezdetével.

Truebill

Kezdje az új évet tiszta lappal, ha megnézi az összes fizetett előfizetését a Truebill segítségével. Talán elfelejtette lemondani azt a 30 napos ingyenes próbaverziót, és azon kapta magát, hogy fizet valamiért, amelyet soha nem fog használni. Vagy talán Önnek és szobatársának szüksége volt egy HBO-GO előfizetésre, hogy megnézhesse A szolgálólány meséjét, de elfelejtette, hogy a szezon végeztével még mindig fizet a szolgáltatásért. A Truebill nyomon követi az összes fizetett előfizetését és számláját, segít kezelni, hogy mit fizet, és megalapozott döntéseket hozni pénzügyeivel kapcsolatban.

 

Acorns

Ha Ön sok bérlőhöz hasonlít, valószínűleg élvezheti a bérléssel járó számos szabadságot. Akkor mozoghat, amikor akar, és nem köti le jelzálog. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdheti el befektetni a pénzét! Ha a mérleg idegen nyelven olvasható számodra, de mégis el akarsz kezdeni befektetni, az  Acorns remek módja a kezdésnek.

 

A koncepció egyszerű, a felhasználói felület pedig felhasználóbarát és zökkenőmentes. Az Acorns  automatikusan befekteti a tartalékot. Ha minden reggel a lakása melletti Starbucksba szalad el, és 800 forintot költenek egy közepes kávéra, akkor a Acorns 950 forintig kerekíti a vásárlást, és befekteti azt az extra 150 forintot az Ön számára. Lehet, hogy nem tűnik soknak, de minden vásárlás felkerekítése gyorsan összeadódik. Ismétlődő fizetéseket is beállíthat a számlájára, ha itt-ott egy kis változtatáson felül meg akarja erősíteni befizetéseit. 

 

Honeydue

A Honeydue tökéletes alkalmazás, amelyet egy pár pénzkezelésére terveztek. Az alkalmazás három különböző kategóriára osztja fel az Ön és más jelentős személyek egyenlegét: egyéni, közös és minden. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén megérthesse, ki mit költött miből (milyen kártyát) és mikor. A Honeydue-nak lehetősége van hozzáadni a banki és befektetési számláit is. Tehát nemcsak a kifutó pénzt értheti meg, hanem azt is, hogy mi kerül a számláira.

Ezeken a funkciókon túl a Honeydue számlázási lehetőséget kínál, hogy megtudja, milyen számlák esedékesek, és mikor rendelkezik költségvetési lehetőséggel is. Ez különféle kategóriákra bontja a kiadásokat, és megjelenítheti számlatípus, dátum stb. szerint. 

A Honeydue egyik legjobb tulajdonsága az alkalmazáson belüli üzenetküldő rendszer. A Honeydue alkalmazásban beszélgethet partnerével egy nemrégiben történt tranzakcióról vagy egy közelgő számláról. Ha csak külön pénzügyek megvitatására szánnak külön helyet, az élete minden más elfoglaltságán kívül könnyen nyomon követheti a pénzét.

 

Splitwise

A bérleti díjak, a rezsi és egyéb háztartási vásárlások költségeinek felosztása a szobatársak csoportja között rendetlenné válhat. Ha szobatársakkal bérel, a Splitwise egy szuper hasznos eszköz, amely mindenkit a lakása pénzügyein tart. Létrehozhat egy csoportot szobatársaival az alkalmazásban, bekapcsolhatja az esedékes csoport költségeket, és megnézheti, hogy ki mivel tartozik. Az alkalmazás integrálva van a Paypal szolgáltatással is, így az egyenlegek kifizetése egyszerű és problémamentes. Ha Ön és szobatársai sokat dolgoznak együtt, a Splitwise tökéletes eszköz a csoport pénzügyeinek nyomon követésére.

 

Our Groceries

Ha Ön és szobatársai megosztják az élelmiszereket, az Élelmiszer-alkalmazásunk elengedhetetlen. Ez egy nagyon egyszerű eszköz annak biztosítására, hogy konyhája mindig fel legyen töltve a szükséges cikkekkel. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy több felhasználó közös élelmiszerbolt-listát osszon meg, tetszés szerint tegyen hozzá és vegyen el plusz elemeket. Használja ezt az alkalmazást a Splitwise mellett, hogy pénzügyileg szinkronban lévő háztartást hozzon létre rendszeresen jól felszerelt hűtőszekrénnyel.