9 kötelező fürdőtervezési trend 2021-re

A lakás fürdőszobája tele van trendelő lehetőségekkel. Az egyik ilyen projektet néhány óra vagy hétvége alatt elvégezheti. Akár az aranyra vágyik minden sárgaréz bevonattal, akár az intelligens fejlesztésekre szeretne összpontosítani, íme néhány 2020 -as és azt követő legjobb fürdőszobai tervezési trend.

  1. Sárgaréz csapok

Adjon vintage hangulatot a fürdőszobájának, a csapokkal a szekrényhúzókákig. És ha beruházni szeretne egy korszerűsítésre, menjen, és kényeztesse magát egy mesés, fürdőhöz méltó zuhanyfejjel. Remek lehetőségeket talál sárgaréz és arany kivitelben.

Ötletekre van szüksége? A luxus fürdő zuhanyfej többféle beállítással rendelkezik. Ráadásul környezetbarát és egyszerűen jól néz ki. 

  1. Fa tartók

A lakás fürdőszobájának átgondolt fából készült tartókkal 2021 -re is érvényesek. Gondoljon gyönyörű fa tükrökre, szekrényekre és díszítse a fa tároló kosarakat. Ezek melegséget és mélységet varázsolhatnak a lakás fürdőszobájába.

A funkcionalitást a fából készült fürdőszobai tartókkal is létrehozhatja. Ezek a fából készült polcok stílusosak és egyediek, miközben egy kicsit több tárolóhelyet biztosítanak az apartman fürdőszobájában.

  1. Meleg, földszínes színsémák

Csomagolja be fürdőszobáját meleg földszínekkel, amelyek utánozzák a pohár pezsgő vagy a tejeskávé színét. Ezt megteheti friss festék réteggel (ha a tulaj megengedi), vagy dekoratív törülközővel és más dekorációval.

  1. Stilizálja fürdőszobáját tapétával

Ez nem a nagymamája fürdőszobája. Gondoljon nagy, merész, színes mintákra, amelyek műalkotássá változtatják fürdőszobáját. Ez a pimasz rózsaszín flamingó tapéta leválik, így zűrzavar nélkül megteremtheti új megjelenését.

A márvány tapéta is gyorsan népszerűvé válik. Lehetőség van ragasztani a munkalapokra az előkelő és kifinomult megjelenés érdekében.

  1. Keretes tükrök

A keretezett tükrök azonnal felfrissítik lakásuk fürdőszobáját, rugalmassággal. Válasszon egy sor kis tükröt, hogy fantasztikus dizájnt hozzon létre. Mehet vintage és díszes is. Tükröt is felakaszthat egy kis fürdőszobába, sok természetes fény nélkül. Ez utánozza egy másik ablak érzését.

  1. Energiatakarékos fények

Az energiatakarékos lámpák elengedhetetlenek a 2021-es fürdőszoba tervezéshez. Keressen energiatakarékos izzókat. Pénzt takarítanak meg. Emellett csökkentik a rövidebb élettartamú izzók folyamatos cseréjének szükségességét.

Kipróbálhat néhány energiatakarékos intelligens izzót is.

  1. További zöld hozzáadása

A kígyónövények, pálmák és más trópusi változatok tökéletesek fürdőszobájába, és virágoznak a párás éghajlaton. Fogjon néhány színes edényt vagy földszínt, hogy illeszkedjen kedvenc fürdőszobájának esztétikájához.

  1. Alakítsa át fürdőszobáját fürdővé

A fürdők mindig ott vannak, amikor a trendi fürdőszoba tervezésről van szó. Lehet, hogy nem tudja telepíteni álmai kádját, de még mindig rengeteg érintéssel hozzáadhatja ezt a zen hangulatot.

Keressen egy bambusz fürdő szőnyeget, tegyen egy bolyhos, fehér törölközőt az ajtó kampóra, és adjon hozzá egy olcsó fürdő párnát a bevásárlólistához. Gyújtson meg néhány gyertyát polcához, és tegye ki kedvenc habfürdőjét és krémét, hogy tetőzze a megérdemelt wellnessélményt.

  1. Hozzáférés a kedvenc trendjeihez

Nem minden bérlő korszerűsíthet a lakás fürdőszobájában, függetlenül attól, hogy a költségvetés vagy a bérbeadó akadályozza -e. Ehelyett összpontosítson arra, amit irányíthat, például a mesés kiegészítőkre, amelyek a kívánt megjelenést hozzák létre. A merész zuhanyzós függönyöktől és kádszőnyegektől a tükrökig, gyertyákig még mindig elérheti azt az álom fürdőszobát.

 

Végső gondolatok

A lakás fürdőszobája ugyanannyi tervezési ihletet érdemel, mint a többi hely. Fektessen be kedvenc tervezéséhez méltó ötleteket, hogy megfeleljen a költségvetésének, és meg kell határoznia a fürdőszobák tervezési trendjeit 2021-ra.