8 világítási lehetőség a felső világítás nélküli helyiségekhez

Noha álomlakása ideális helyen van, és kényelmesen felszerelt. Valami nem stimmel: rájön, hogy nincs felső világítása.

Ettől kissé sötétnek és unalmasnak érezheti új otthonát. 

A megfelelő világítással élénkítheti lakását. Ez megoldhatja a nehézségeket anélkül, hogy veszélyeztetné a bérleti szerződést. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell megvilágítani egy olyan szobát, ahol nincs világítás.

  1. Vigyen be minél több természetes fényt

A legegyszerűbb megoldás, ha nincs felső világítás, ha kihasználja a lakásban lévő ablakokat. Cserélje ki a függönyöket világos, szellős lehetőségekre, amelyek lehetővé teszik a legtöbb fény beáramlását.

Ha kinyitja az ablakokat és az erkélyajtót, akkor magába szívhatja a napfényt és a friss levegőt. 

  1. Lógó húros fények

A húros fények most divatosak. Még jobb, hogy olcsón megtalálhatja őket.

Válasszon különböző színeket, hogy felpezsdítse lakásának bármelyik helyiségét és megteremtse a hangulatot. Hozzon létre egy bohém, álmodozó esztétikát hálószobájában. Élénkebb szórakoztató területet hozhat létre a nappaliban.

  1. Állólámpák

A túlméretes ívű állólámpák gyönyörűen működnek díszként. Azonban minden állólámpa javítja a lakás világítását. Mehet nagy és merész, vagy választhat a háttérbe illeszkedő, vékony és elegáns lehetőségek közül.

Helyezze kedvenc állólámpáját egy kiemelő szék mellé. Ez kifinomult és hangulatos olvasóteret hoz létre.

  1. További fény hozzáadása tükrökkel

Az állólámpák nem biztosítanak elegendő fényt? Irányítsa a fényt egy dekoratív tükör felé. Ezután több fényt fog adni az egész szobában.

Tükröt is felakaszthatja az ablakhoz. Ez utánozza a további ablakok megjelenését és a természetes fényt.

Szórja szét kedvenc vintage, díszes vagy dekoratív tükreit az egész lakásban. Ezzel otthonát a természetes fény káprázatos táncává változtatja.

  1. Asztali lámpák

Dobja fel ezeket az oldalsó asztalokat és felületeket dekoratív lámpával, hogy világosabbá tegye a szobát. Tegyen lámpákat a kanapé oldalán lévő kedvenc asztalokhoz, hogy megvilágítsa a nappalit.

Válassza az akkumulátorral működő opciókat, ha nincs kényelmes konnektor. Ezután cserélje ki őket hangulatának megfelelő dekorációs lehetőségekkel.

  1. Plug-in függő lámpa

Vágyik azokra a függő lámpákra a barátja elegáns lakásában? Ha a bérbeadó egyszerű kampót engedélyez a mennyezetre, felfüggeszthet egy trendi függő lámpát. 

Válasszon egy csillárt, hogy romantikus hálószobát hozzon létre. Ezenkívül fényes és divatos lehetőséget teremthet nappalijában. Tegyen meg mindent, hogy elrejtse a zsinórt!

  1. Láng nélküli gyertyák

A láng gyertyák hangulatosak a lakás komplexumban, melyet mindig újra teremthet az elektromos láng nélküli gyertyákkal. Nem fogják megvilágítani az egész szobát, de a hozzáadott fény kellemes tapintású lesz.

  1. Használjon intelligens izzókat

Az intelligens izzók szórakoztató módon átalakítják a lakásvilágítástechnikát anélkül, hogy egy vagyont költene. Az intelligens izzó vagy világító központ megteremti a kívánt esztétikát, az óceánparti naplementétől a káprázatos városi hangulatig.

Fontolja meg, hogy a következő lépéshez vásároljon intelligens LED csíkokat. Hozzon létre egy futurisztikus, megvilágított szegélyt az íróasztal vagy a TV -állvány körül.

Végső gondolatok

A felső világítás nélküli helyiség megvilágításának kihívásai nem akadályozhatják meg az ideális lakás bérbevételében. Ehelyett ragadja meg a lehetőséget, hogy saját innovatív világítási tervét hozza létre bonyolult vezetékek és drága kiegészítők nélkül.