11 otthoni irodai dekorációs ötlet a lakáshoz

Akár évek óta dolgozik otthonról, mint egy profi, vagy a közelmúltban alkalmazkodik a távmunkához, a lakásirodát valószínűleg frissíteni kell. A kis helynek nem kell diktálnia az irodai dekorációs ötleteket. Csak a megfelelő megközelítésre van szüksége, hogy maximalizálja a megközelítését, és megtartsa álmai lakásirodáját.

Íme 12 ötlet, amivel elindulhat a helyes úton!

 1. Fektessen be az optimális asztalba

Lehet, hogy lakása nem rendelkezik elegendő hellyel a tökéletes otthoni iroda létrehozásához. Ezek az asztali változatok azonban megkönnyíthetik otthoni munkáját.Guruló asztalok: A korlátozott számú irodai helyiség kreativitást jelent a lehetőségeivel. Így a guruló asztal tökéletes megoldás a helyzetváltoztatáshoz.

A guruló asztallal könnyedén átrendezheti munkaterületét az igényeinek megfelelően. A szórakoztatás guruló asztallal is egyszerűbb. Csak tekerje el az asztalt, vagy használja pult ként.

Falra szerelhető íróasztalok: Növelje alapterületét lakásirodájában, hogy megszabaduljon a terjedelmes asztaltól, helyette falra szerelhető opcióval. A falra szerelhető asztal könnyen felszerelhető, és kevesebb helyet foglal el, mint egy hagyományos íróasztal.

Ha elkészült, adjon hozzá párnázott összecsukható széket.

Mindig jó ötlet először ellenőrizni a bérleti szerződést. Mielőtt elkezdené, kérdezze meg bérbeadóját, hogy bármit felszerelhet-e a falra.

Összecsukható fali íróasztalok: Valaha azt kívánta, bárcsak összecsukhatná az íróasztalát, és eldughatná? A régi iskolai összecsukható asztal helyett szereljen fel egy összecsukható fali asztalt, amely pillanatok alatt eltűnik. Tökéletes íróasztal is, ha el akarja különíteni a látástól, amikor társaság jön.

 

 1. Gondolja át az asztal beállítását

A lakáséletnek megvannak az előnyei. Ez azonban általában azt jelenti, hogy korlátozott a hely az irodai dekorációhoz. Ha a munkája nagy részét digitálisan végzi, akkor valóban szüksége van a hagyományos asztali rendszer tárolására és nagy részére?

Ahelyett, hogy ennyi lakóterét elfoglalná, tartsa tisztán és egyszerűen a munkaterületét egy fa vagy fém asztallal. Egy másik irodai dekorációs ötlet az, hogy egy modern áttetsző széket vagy asztalt próbáljon ki. Ezek frissítik a stílussal játékot.

 

 1. Tegye otthoni irodáját priváttá és funkcionálissá

Most, hogy elhelyezkedett az irodaterület számára ideális asztalon, itt az ideje, hogy foglalkozzon a többi helyiséggel. Kezdje azzal, hogy könyvespolcot vagy fali polcot ad hozzá. Használja ezeket dekoráció hozzáadásához és a mappák elhelyezéséhez.

Több magánéletet szeretne? A függönyök nagyszerű módja annak, hogy elrejtsék a rendetlenséget és elvágják a meglévő helyiséget, miközben javítják az irodai dekorációt. Lógasson egy privát függönyt kedvenc színében és stílusában, hogy falat hozza létre irodája számára. A végén több dimenziót, több adatvédelmet és kevésbé látható rendetlenséget kap.

 

 1. Ne zárkózz el az élénk színektől

Függetlenül attól, hogy munkája a kreatív iparágak felé irányul, vagy csak irodai frissítésre van szüksége, fogadja el nagy, merész színeket irodai dekorációs ötleteiben.

 

Fessen egy nagyobb falat élénk kékre, pirosra vagy sárgára az egyedi stílusmegtartásához. Ha a lakásban nem megengedett a festés, próbáljon szórakoztató, mintás tapétát. Ez könnyen eltávolítható.

 

 1. Hajoljon a kék színbe

Ha munka közben gyakran stresszesnek találja magát, a kék falak vagy az irodai dekoráció lehet a legjobb megoldás a pihenésre. A kutatások azt mutatják, hogy a kék szín nyugtató hatású, és javíthatja a munkaterületet.

Próbálja ki kedvenc kék árnyalatait lakásának irodai falán vagy függönyén. 

 

 1. Nézzen divatos, kényelmes irodai székek után

A minőségi szék megváltoztathatja vagy megtörheti irodai élményét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet ultradivatos.

Válassza ezt az áttetsző széket egy színes párnával. Vagy válasszon ergonomikus hálószéket, amely egyszerre funkcionális és légáteresztő. Bármit is választ, gondoskodjon arról, hogy egyenesen és kényelmesen üljön órákon át.

 

 1. Hozza be a természetet

A kék színhez hasonlóan a természet is nyugtató és koncentráló hatással van az életünkre. Adja hozzá a természetet irodai dekorációs ötleteihez kedvenc növényeivel és virágaival.

 

 1. Ipari stílusú bútorok hozzáadása

Menjen és vizsgálja először meg Pest belsőépítészeti stílusát ipari bútorokról és az irodai dekorációról. Fából készült asztal fém lábakkal, modern vonalakkal és funkcionalitással. 

 

 1. Kísérletezzen mintákkal és texturált dekorációval

Legyen kreatív irodai környezetével. Használjon külön helyet, ahol kísérletezhet mintákkal és texturált dekorációval.

 

Adjon hozzá mintás tapétát, textil grafikákat és egyedi szőnyegeket. Kombinálhatja és összeillesztheti mintáit, hogy az irodája az ideális ízléshez jusson.

 

 1. Hozzon létre egy közös munkaterületet Ön és partnere számára

Ha egy lakást oszt meg egy partnerével, és közös munkaterületre van szüksége, oldja meg. Próbáljon ki egy hosszú íróasztalt kényelmes irodai székekkel vagy egy számítógépes asztalt, amelyet ketten terveztek.

 

 1. Hozza be a természetes fényt

A természetes fény javíthatja a hangulatot és a termelékenységet. A szemének is könnyebb. Ha lehetséges, próbálja meg úgy beállítani a munkaterületet a természetes fény közelében, hogy javítsa az irodai dekorációt.

Túlméretes fali tükröt is felakaszthat az ablakával szemben, hogy megteremtse a fény illúzióját.

Nagy vagy kicsi, de a helyiségben még mindig elfér egy irodai lakás a megfelelő megközelítéssel. Fókuszáljon a rendelkezésre álló hely maximalizálására.