Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zsivaj utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 91.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 6 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, tűzhely, mikró, kenyérpirító, vízforraló, mosogatógép, melegszendvics sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a 10. kerületi Rottenbiller parkhoz közel.

A főváros egyik kevésbé forgalmasabb része a 10. kerület, aminek ezen a részén nyugodt, csendes, biztonságos lakótelepek találhatók. A lakótelepek ebben a kerületben leginkább négy emelettel rendelkező, társas épületekkel megjelenő, így minden tömbben maximum 12 lakás található. Az egyik ilyen épület a második emeleti lakása a szobának helyet adó albérlet, ami 106 nm-es, melyen belül négy háló, konyha, fürdőszoba helyiségek találhatók.

A lakás legnagyobb hálója ez a 18 nm-es, amibe méretéből adódóan ketten is beköltözhetnek. Mivel minden szoba két fő által lakható, így kényelmesebb együttélés céljából két fürdőszobát is kialakítottunk. A fürdőszobák esetében választható a kádas, wc-s, illetve a zuhany, wc-s kialakítású is. A konyha is kényelmesen használható, hiszen ez is egy méretesebb helyisége az ingatlannak. Itt már modern gépeket is találunk, amik mindegyike nemrégiben korszerűsített, energiatakarékos változat.

Ennek a szobának a bérleti díj 91.000 forint, a hozzá tartozó rezsi pedig fogyasztástól függően, nagyjából 21.000 forintos költséget jelent havonta.

További felmerülő kérdések esetén kérem a megadott számon jelentkezzen.

 

Budapest, a gyönyörű magyar főváros, széleskörű ‘kiadó szobák Budapesten‘ választékot kínál azoknak, akik megfizethető, mégis kényelmes szállást keresnek. Fedezd fel weboldalunkon azt a sokszínű és gazdag kínálatot, amely tartalmazza a város legvonzóbb részein elhelyezkedő olcsó, de minőségi kiadó szobákat és lakásokat. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk a magas színvonalat és a megbízhatóságot. Válaszd a kiadó szobáinkat Budapesten, és tapasztald meg a fővárosi életet egy otthonos és gazdaságos szálláshelyről!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!