Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zsineg utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak:2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10  nmGépek: hűtő, mosógép, szárítógép, sütő, gázlap, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

22. kerületben a Zsineg nevű kis utcában megtalálható 85 nm-es lakás három külön nyíló hálószobája közül az egyik 10 nm-es kivehető. A másik két háló, amit az ingatlan még rejt, két húszas éveiben járó, fiatal lány által lakott, akik mindketten a közeli sportegyesület tagjai, ami nagyjából lefedi az összes, munkán kívüli idejüket. A közös terek megosztásának problémamentes lezajlása érdekében a fürdőszoba és a wc külön helyiségekben kaptak helyet.

A fürdőbe is tettünk egy wc-t, ami a fürdőkád és a mosógép, szárítógép mellett található. Konyhája amerikai konyha minősítésű, mivel egy nagyobb társalgót, ami pihenésre is alkalmas, egy méretes étkezőasztalt és az L alakban a falra fektetett gépesített konyhabútort is tartalmazza. A szoba 10 nm-es, ami egy személy számára megfelelő méretű, a benne már megtalálható egyszemélyes ágy és ruhásszekrény megléte ellenére is.

A 22. kerület egyik leginkább zöldterületei közé tartozó részén épült meg ez a tágas ingatlan, akinek saját, kövezett belső udvara van, az épület mögött pedig füves kert, melyek mentén végig, magas betonkerítés húzódik. A közeli mini ABC mindössze 3-4 perc séta távolságra van.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!