Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zsilvölgy utca 45.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:  2 fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: tv, mikró, mosogatógép, tűzhely, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, annak a XXIII. kerületi Soroksáron megüresedett, bútorozott szoba várja új lakóját. A környék új ingatlanokból áll, ahol leginkább társasházak találhatóak. Ez a külkerület kertvárosi hangulatú, ahol a parkolás ingyenes, a buszok és a HÉV segítségével akár fél óra alatt megközelíthető a belváros.

Akinek fontos a csönd, nyugalom, barátságos környék, az tudja, hogy ezt csak egy Soroksárhoz hasonló kerület tudja számára megadni. Ha pedig munkahely váltás előtt áll az ember, akkor a környéken akár azt is megtalálhatja, ami az otthonától csak pár perccel elérhető, hiszen rengeteg munkalehetőséget rejt a Helsinki út, Soroksári út, vagy akár a Haraszti út is.

Az ingatlan összesen 75nm, amiben 3 szoba, konyha, fürdőszoba fellelhető. A lakás bérlői két hölgy, akik a helsinki úton dolgoznak. Nekik a beköltözést követően adódott ez a munkalehetőség, aminek köszönhetően szerződést is hosszabbítottak velük, így legalább egy évig még biztos az ingatlan lakói lesznek.

A fürdőben wc, zuhanyzó, mosdó és mosógép van, míg a konyha egy, a ház központjának mondható amerikai konyha, amiben étkező, kanapé, asztal és a konyharész is megtalálható.

A hálószobákban ágy, szekrény, polcok lettek berendezve, amiknek köszönhetően, akár párokat is szívesen fogadunk, mint új lakókat, hiszen a hely tökéletesen megfelel két fő részére is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!