Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zólyomi lépcső 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.500 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram,Közös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Hűtő, TV, mikró, sütő, főzőlap, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 12. Kerületében lakótelepi lakás szobája kiadó.

Az ingatlan az épület 2. emeletén található, abban 4 szoba, konyha, nappali és fürdőszoba. Hiába beszélünk lakótelepről az ingatlant sok zöld veszi körül, illetve sok remek, sétára alkalmas terület. Ilyen például Farkasrét hatalmas zöld része, illetve a Budai Sas hegy természetvédelmi terület. A Gesztenyés kert is közel van, így nemcsak túrázásra, sétára, hanem akár egy piknikre is lehetőség nyílik. De nemcsak a szabadidőre, hanem a mindennapkra is gondolva nem messze tőle Mom park, Hegyvidék bevásárlóközpont, kozmetikák, éttermek, iskolák találhatók. A Németvölgyi út 3 perc sétára megközelíthető, ahol buszok és villamosok járnak menetrend szerint. Ezeknek köszönhetően Budapest Pesti oldala is viszonylag gyorsan elérhető, így kevés idő ráfordításért cserébe, aki ott dolgozik is megengedhet magának egy ilyen környéket.

Az albérlet szobáiban jelenleg 2 lány és 1 fiú él, akik Budán belül dolgoznak, illetve van aki emellett iskolába is jár. Velük a nappalin, a zuhanyzós wc-n és az étkezős konyhán kell osztozni.

A lakás összesen 135 nm amely teljesen gépesített, bútorozott állapotban használható a bérlők számára. Amennyiben felkeltett érdeklődését hirdetésünk keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!