Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zoltán utca 18.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13nmGépek: sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Szabadság tér mellett szoba kiadó

Budapest belvárosában, annak is a legszebb, legközpontibb részén fekszik ez a kulturált, szépen felújított lakás, amit rengeteg nevezetesség, látványosság ölel körbe.

Ez az ingatlan, a saját 85nm alapterületével áll a bérlők rendelkezésére a város legszebb részén, az V. kerületben. Környezetében pár perc sétával elérhető a Néprajzi Múzeum, az Országház, Dunapart, Szent István Bazilika, Deák Ferenc tér és aki a közlekedést tekinti elsődleges szempontnak az otthon kiválasztása esetében, annak jó hír, hogy a Nyugati pályaudvar is 10perc sétára található, ahogy az Arany János utcai metrómegálló és a Bajcsy Zsilinszky úti metró is.

De mivel a belvárosról beszélünk, így mindenki tisztában van azzal, hogy a környék bővelkedik sétálóutcákkal, gyönyörű kirakatokkal, parkokkal és rengeteg szórakozóhelyben is.

A lakást jelenleg két férfi bérlőnk lakja, akik a kerületen belül dolgoznak, ezért is remek számukra az ingatlan elhelyezkedése. Velük lakáson belül a konyhán, ami gépeit tekintve, sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő gépekkel áll a bérlők rendelkezésére, illetve a fürdőszobán, ami zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval ellátott kell osztozni.

A már lakó nélküli szoba alapterülete 13nm, amiben egy ágy, asztal és szekrény található. Ablakai utcára nézőek, ami remek kilátást biztosít, mégsem hangos tőle a lakás.

Az épületen belül az ingatlanhoz jutást egy körfolyosó biztosítja, mely a dohányzásra is remek helyet nyújt.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!