Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zoltán utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, gázlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest belvárosi, 5. kerületében, annak Zoltán utcájának mentén, egy 36 lakásos társasház földszinti lakása rejti magában ezt a kiadó, 10 nm-rel rendelkező, otthonos hálót.

A szoba bérleti díja 83.000 forint, ami mellett 25.000 forint rezsiköltséggel lehet kalkulálni. A szobába ágyat és egy nagyobb gardrób szekrényt bocsátottunk rendelkezésre. Az ingatlan földszinti, ami nemrég esett át egy teljes körű felújításon, amiből adódóan a nappali része még csak részlegesen bútorozott. Így is használható, de félig még üres. A két fürdőszoba mindkét esetben kádas, wc-s, mosdós. A konyha egy nagyobb méretű, letisztult megjelenésű, fiatalos helyiség, amibe minden alapvető bútort meg lehet már találni. A 70 nm-es lakásnak a földszinti részén a közös helyiségek találhatók. A külön nyíló, zárható hálószobák közül, majdnem mindegyik, kivéve egyet az emeleten találhatók. Az ingatlan összes ablakát a felújítás során jól szigetelő műanyagokra cseréltük, ami nagyban segített a hosszú távú rezsi csökkentésében.

A Szabadság tér és a rakpart összekötő útja a Zoltán utca, aminek nagyjából a fele távnál lehet megtalálni ezt a korhű, társasházi épületet.

Szoba kiadó Budapest területén: Fedezd fel weboldalunk gazdag kínálatát, ahol számos, különböző igényeket kielégítő kiadó szobát találsz Budapest szívében. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy biztosíthassuk a megbízhatóságot és a minőséget, így nálunk nyugodtan válogathatsz az elérhető lehetőségek közül. Ha biztonságos, kényelmes és megfizethető szállást keresel, nálunk biztosan rátalálsz a tökéletes otthonra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!