Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zobor utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: klíma, rezsó, mikró, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten szoba kiadó!

Budapest XX. kerületében a Mártírok útjától pár lépésre megtalálható hatlakásos társasházban egy kisebb, 60 nm-es lakás egyik légkondis szobája megüresedett. A XX. kerület mivel nem belvárosi, így leginkább családi vagy társasházaknak ad helyet.

Az albérlet épülete is társas, aminek lakói igényes, kedves, barátságos emberek, akik szeretik maguk körül a rendet, nyugodt, normális életet élnek és fenntartanak egy összetartó lakóközösséget. A lakások közül csak ez működik albérletként, a többi mind magántulajdonban van. Nincs ellenükre, hogy a lakás nem fix lakókkal bír, hiszen csak két szobás és az abban lakó két fővel is minimum egy éves szerződést írunk alá. Jelenleg a másik szobában egy lány él, aki már fél éve a közösség tagja. Mindig kiveszi a részét a munkából, kétséggel áll mások segítségére. Vele a zuhanyzós, wc-s fürdőn és a gépesített konyhán kell megosztoznia az új lakónak.

A szoba 12 nm, egy főnek tökéletesen megfelelő otthon lehet. Ebben ágy, szekrény, légkondicionáló és kis szekrény található. A Mártírok útján a 99-es, 123-as és a 123A-s járatok közlekednek óránkénti rendszerességgel. Közelben szépségszalon, dohánybolt, élelmiszer vegyesüzlet, fodrászat, elektronikai áruház, ruhaüzlet, patika, zöldséges, kifőzdék, pizzéria, fitness park, pékség található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!