Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zilah utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, turmix, hűtő, sütő, gázlap, vízforraló, kenyérpirító, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten a nagyposta mellett kiadó egy négyemeletes panel lakás, egyik társ albérletként működő ingatlanának 15 nm-es szobája.

A lakásba két háló van, melyek mindegyikébe egy ember tud beköltözni. Az egyiket már használják is, abba 26 éves női bérlőnk él, aki a nem messze megtalálható uszodában dolgozik. Ezzel a lánnyal a konyha és a fürdőszoba használható közösen. A fürdőszobában kád, wc, mosdó van, amik duplázódnak, hiszen két fürdőszobával rendelkezik az albérlet. Ő már az egyiket használja, azok közül azt, amiben a mosógép is található. Így a képeken látható kádas jut annak, aki kiveszi a szobát.

A konyhája gépesített, tágas, nagyobb, mint alakótelepi lakásoktól megszokottak. A 15 nm-es szoba saját erkéllyel rendelkező, ami az épület mögötti parkoló részre néz. A szobába a képen látható bútorok találhatók, amik a bérlés időszakára rendelkezésre állnak. Havonta 90.000 forint a bérleti díj, ami mellett a majdnem minden közművet szobára leosztva egy 26.000 forintos rezsit kell még fizetni. Az 50 nm-es lakás harmadik emeleti, amit a lépcsőház felől lehet elérni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!