Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zichy Jenő utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mikró, mosogatógép, hűtő, kenyérpirító, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 6. kerületi Zichy Jenő utcában, kiadóvá vált egy 15 nm-es, fiatalos megjelenésű, igényesen berendezett hálószoba.

Az épület mindössze két emeletes, így a tömbön belül csak 6 lakás található. Ezen lakások közül kettő, ami albérlet, amik közül csak ez társ albérlet. A másik egy fiatal pár által lakott, ahogy ebben a társ albérletben a másik, foglalt szobában is. A 60 nm-es lakásban ugyanis két háló található, melyek mindegyike nagyobb méretű a belvárosban megszokott átlagtól, így szabadon választott az egy vagy két fő beköltözése. A párral a kádas, wc-s fürdőszobán és a teljesen felszerelt, gépesített, cirkóval rendelkező konyhán kell osztozni. A szobába ágyat, éjjeliszekrényt, beépített szekrényt találunk.

A Bajcsy Zsilinszky utca az ingatlantól a következő utcasarok, aminek vonalán buszok és metrók járnak. Nagy előnye még, hogy számos, különböző irányzatú üzlet helyszíne, illetve a Nyugati pályaudvar is egy hosszabb sétával megközelíthető, ami mellett a Westend épült meg számos üzletével és ahonnan vonattal is lehet országszerte utazni. A szobát két héten belül lehet elfoglalni, azt megelőzően pedig minden hétköznap személyesen megtekinteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!