Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zaránd köz 4C.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, kávéfőző, vízforraló, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Tetőtéri szoba kiadó hosszú távra.

A Budán megtalálható Római fürdő részen leginkább nyaralókhoz hasonló családi, kertes házak találhatók. Ezek között az egyik két szinttel rendelkező tetőterében lehet rátalálni erre a 120 nm-es, négy szobás társ albérletre. A szobák különböző méretűek, amik között van 10, de közel 20 nm-es is. Mivel az épület nem régi, így annak beltere is elég fiatalos, korszerű megjelenésű. Mind a négy hálószoba külön nyíló, zárható.

A szobái közül egyet egy fiatal pár bérel, a másik kettőbe egy-egy lány él. Mindannyian Óbuda központjában dolgoznak, egymástól független munkarendben, munkabeosztásban. A közösség fiatalos, így könnyen veszik a közös helyiségek megosztása által előforduló problémákat. Ezek a helyiségek a következők: fürdőszoba, ami kádas, wc-s, külön mellékhelyiség, ami a második az ingatlanban, illetve az amerikai konyha, ahol konyhaszigetből kialakított étkező és egy tágas nappali található. A kiadó szoba 10 nm, ami az egyik legvilágosabb lakrész és ahol egy fiókos ágy, íróasztal és ruhásszekrény került berendezésre.

A szomszédos Monostori úton az ingatlantól pár méterre egy buszvégállomás van, ami mellett abc, dohánybolt és piac is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!