Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zaránd köz 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: rezsó, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A III. kerületben a Római fürdőn szoba kiadó.

120 nm-es lakásom mind a 4 szobája külön bérelhető, melyből háromban minimum 1 évre beköltözött bérlők laknak. A bérlők középkorúak, férfi és nő egyaránt él itt, akik mindnyájan dolgosak, fix munkával rendelkeznek, megbízható, segítőkész személyek. A bérleti szerződést mindig minimum 1 évre kötjük, így ennek elfogadása alap feltétel a szoba kibérléséhez. Az összeg amire szükségünk lesz, az 1 havi bérleti díj előleg, illetve 1 havi bérleti díj összegének megfelelő kaució.

Összesen 120 nm alapterülettel bír  lakás, melyben a 4 szobán kívül, egy az összes bérlő által használható konyha és fürdőszoba található. Az ingatlan saját kerttel rendelkezik, aminek gondozása nem a bérlők feladata. A ház karbantartási munkálataira leszerződtünk egy céggel, így ezek rendszeresen, gyorsan megtörténnek. A szoba 12 nm, ami egy fő részére tökéletes méret, de próbáltuk berendezését még hely spórolósabban kiválasztani.

Így került bele egy 90×200-as ágy, amit egy szekrény ölel körbe és aminek lábánál az ablak alatt egy íróasztal kapott helyet. A környék legfelkapottabb része a sűrűn látogatott Duna part, ahol rengeteg kikapcsolódásra alkalmas hely található, az ingatlantól mindössze 10 perc gyalog úttal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!