Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zaránd köz 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Római fürdő mellett szoba kiadó, két fő számára.

Budapest 3. kerülete akár nyaraló résznek is minősíthető, hiszen számos kikapcsolódásra, szabadidő eltöltésére alkalmas hely áll rendelkezésre a környéken. A Római part a  Duna egyik legszebb része, a Főváros külsőbb kerületeiből is rengetegen járnak ide, hiszen fürdésre, napozásra, sétára egyformán kitűnő. Ennek partján végighúzódik egy éttermekkel, kert helyiségekkel, bisztrókkal, büfékkel, kávézókkal rendelkező rész. Ezeken kívül még piac, fogászat, gyógyszertár, spar, fitness terem, prima és posta is megtalálható.

A közeli Szentendrei úton rendszeres buszjáratok és hévek is használhatók, így a környéken élőknek nem fontos, hogy saját gépjárművel rendelkeznek, hiszen az M0-ás körgyűrű, Buda belvárosa és Pest számos kerülete elérhető ezekkel a közlekedési eszközökkel. A 120 nm-es családi házban két lakás lett külön kialakítva, amiből 70 nm-t vesz igénybe ez a csodás albérlet. Három hálója, jelenleg két személynek ad otthont, így már csak ez a 16 nm-es várja új lakóit.

Ez az egyetlen szoba, ahol két ember is kényelmesen elfér, így összesen négy embernek kell hosszú távon élnie, mivel szerződéseinket minimum egy évre írjuk. A konyhán, fürdőn és étkezőn mindegyik lakónak osztoznia kell, ezek alól csak a hálók kivételek.

Az egész lakás bútorozott, gépesített, a háló egy héten belül költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!