Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Zalaegerszeg utca 142.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: légkondi, mosogatógép, sütő, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, mikró, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Nagykőrösi úttól párhuzamosan megtalálható Zalaegerszegi utcában, kétlakásos családi ház egyik szobája megüresedett.

Mind a két lakás albérletként működik, de csak ennek az esetében bérelhetők külön a hálók. A lakásban megtalálható kettő darab szobából, csak ennek keresünk még új gazdát, mivel a másikban már hetekkel ezelőtt beköltözött egy fiatal fodrász hölgy. Mivel a hálószoba, ami, akár azonnal költözhető állapotú, 20 nm, így szívesen fogadjuk az esetleges párok jelentkezését is. Ebben a 20 nm-ben kialakításra került a hálórészen kívül egy nappali és egy dolgozósarok is, ami rendkívül előnyös az esetleges otthon dolgozó vagy diákok számára. Benne asztal, székek, hatalmas szekrény és egy nemrégiben vásárolt 180×200-as ágy található.

Az ingatlan fenntartása elég alacsony, annak ellenére, hogy minden helyisége légkondicionálóval felszerelt. Számlákkal tudom alátámasztani, a fent említett rezsi költséget, aminek alacsonyságát be tudjuk a rengeteg modern, energiatakarékos gép meglétének. A konyháját és a fürdőszobáját is megpróbáltuk egyedi stílusban kialakítani, hogy azok könnyen tisztán tarthatóak, mégis otthonosak legyenek. Konyhája egyedi bútort és számos gépet tartalmaz, míg fürdőszobája a wc-vel közösen található, zuhanyzóval felszerelt. A környéken a közlekedés kimagaslóan jó, Pest szinte összes kerülete gyorsan elérhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!