Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Wysocki utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, vasaló, porszívó, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 15. kerületében kiadó egy 15 nm-es, tetőtéri szoba.

Az ingatlan, amin belül ez a szoba megtalálható 50 nm, aminek minden helyisége bútorozott, gépesített. Található benne két hálószoba, melyek közül az egyikbe már több, mint egy éve lakik az ott élő 28 éves fiatal lány. Mivel ő munkájából kifolyólag sokat utazik vidékre számára kifejezetten előnyös az ingatlan elhelyezkedése. Az utca végén az Istvántelki vasútállomás van, de ha épp autóval utazik az M3 bevezető is pár sarok távolság. A környező utcákban élelmiszerbolt (CBA), illetve gyorsétterem, fitness terem, számítástechnikai bolt, kicsit messzebb Spar, Takarék, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, csárda, uszoda, Tesco található. Az albérlet utcáján a 125-ös busz jár óránként többször.

Az ingatlanba lépve a folyosóra érkezünk, ahonnan minden helyiség egymástól független, külön nyílik. A konyhán nincs ajtó, viszont a fürdőszoba és a wc a szobákkal egyetemben zárható, külön nyíló. A fürdőben mosógép, zuhanyzó, mosdó, illetve kád is van. Konyhája gépesített, rengeteg tárolóval ellátott. A szobának a hasznos alapterülete 15 nm, így a megadott adaton felül a tetőtéri adottságokat kihasználva egy íróasztal is elhelyezésre került, ami ebből az alapterületből nem foglal semmit. Ezen felül ágy és szekrény kapott még helyet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!