Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Wlassics Gyula utca 140.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: TV, sütő, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros 18. kerületében egy nagy 140 nm-rel alapterülettel rendelkező albérlet egyik teljesen bútorozott szobája megüresedett.

Az ingatlan egy mindentől független megtalálható, saját kerttel rendelkező családi ház, ami mindig gondos törődést igényelt, aminek köszönhetően egy igényes, jó állapotú, szerkezetileg és felépítésileg hibátlan ingatlan lett az eredménye. Kettő éve döntöttünk úgy, hogy a ház szobáit külön adjuk bérbe, aminek eredménye három hosszútávra tervező fiatal hölgy beköltözése lett. Velük egy időben egy szintén fiatal férfi is beköltözött ebbe a szobába, aki  a munkájából kifolyólag az elmúlt hetek folyamán, vidékre kellett, hogy költözzön. Mivel eddig egy összeszokott csapat lakta az ingatlant, szeretnénk ha a jelenlegi lakókhoz hasonló életstílusú személy költözne melléjük, aki nyugodt életvitelt él, környezetére tiszta, lakásban nem dohányzó, kisállattal nem rendelkező egyén lenne.

A hálókon kívül egy gyönyörű kialakítással bíró zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc is megtalálható, illetve egy óriási munkalappal rendelkező konyhai kis és nagy gépekkel felszerelt konyha is helyet kapott. Nincs külön étkező, azt a munkalap meghosszabbításával oldottuk meg, tettük egyedivé. A kiadó szoba 18 nm, amibe igény esetén két ember is beköltözhet, mégis elsősorban egyedülállók jelentkezését várjuk. Azonnal költözhető állapotú, ággyal, szekrénnyel, asztallal rendelkezik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!