Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner Leó utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében a Nyugatitól nem messze szoba kiadó!

Ebben a régi építésű, négyemeletes, közös udvaros társasházban alakítottuk ki igényes berendezett társ albérleti ingatlanunkat. Az épület harmadik szintjén található a lakás, amely kettő évvel ezelőtt került a családom tulajdonába.

Akkor egy teljes körű felújítást követően bérelte az első lakó, aki azóta is itt él. A másik két bérlő csak pár héttel ezelőtt foglalta el lakrészét, melyet egy éves szerződéssel igényeltek. A szobák elhelyezkedését próbáltuk egymástól független kialakítani, ami annyira seikerült, hogy a hát központjaként egy amerikai konyha sikeredett. A szobák átlag alapterületei 10-15 nm-esek, így ezek összesen a 120 nm-es lakásból 60-at foglalnak el, a maradék négyzetméter legjava a nappalis, étkezős konyhára értendő, hiszena  zuhanyzós, wc-s fürdőszoba körülbelül 5 nm. A konyha sarokban minden nagyobb elektronika rendelkezésre áll, így azt csak használni szükséges.

A szobákba méretes kényelmes ágyakat, több stlylusban megejelenő gardróbokat, illetve akár otthoni munkára lakalmas méretes íróasztalokat helyeztünk el. Amennyiben valaki saját bútort hozna megbeszélést követően el tudjuk szállítani a jelenleg ott lévőket. A környéken rendszeresen járnak buszok, villamosok, trolik, metrók és vonatok is. Az albérlet utcáján is számos kis üzlet kapott helyet, ami az itt élőknek kifejezetten előnynek számít.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!