Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner Leó utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó, a Nyugatihoz közel!

A VI. kerületi Weiner Leó utcában kiadó, egy 14 négyzetméteres szoba, amit akár azonnal elfoglalhat annak új bérlője. A szoba, egy 68 négyzetméteres lakás egyik hálószobája, amit bútorozva lehet kibérelni, minimum másfél éves szerződéssel.

A bérlés előtt két havi kauciót kérünk. A szoba fenntartási költségei 89.000 forintos bérleti díj, illetve a fogyasztástól függően változó, nagyjából 21.000 forintos rezsi. A szobába ágyat, állólámpát, szekrényeket, fiókos szekrényt, illetve íróasztalt helyeztünk el. A másik két lány lakóval, akik fejenként egy-egy szobát vettek ki, a konyhán, fürdőszobán és a külön wc-n kell osztozni. Fürdőszobája zuhanyzós, ahol egy wc van, illetve ettől külön egy második wc is található a lakásban, ami külön is kapott helyet. Konyhája világos, hatalmas méretű szekrényt tartalmaz, ami gépesítve van és minden létfontosságú kiegészítőt magában rejt.

A háromemeletes társasház plusz egy tetőtéri emeletén van a lakás, amely szinten ezen kívül további két lakrész található. Az utca egyirányú, kis forgalommal rendelkező, aminek egyik végén a Teréz körút van, a másikon pedig a Bajcsy Zsilinszky út.

Budapest, ez a csodálatos magyar főváros, bővelkedik a ‘kiadó szobák Budapesten‘ lehetőségekben. Oldalunkon könnyedén felfedezheted azokat az olcsó, de minőségi kiadó szobákat, melyeket kifejezetten a hosszú távú lakhatásra terveztünk. Válogass kedvedre a gondosan ellenőrzött és megbízható szobák és lakások közül, amelyek Budapest legvonzóbb részein találhatók. Minden ingatlanunk garantálja a kényelmet és a biztonságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb döntést hozod, amikor velünk választasz szállást a magyar fővárosban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!