Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Partner hirdetése

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Weiner L. utca 20.

 

Ingatlan típusa: Önálló lakásLift: Van
Lakás bérleti díja: 130.000 Ft/hóFürdő, WC: 1 db
Rezsi díja: fogyasztás alapjánNyílászárók: új, műanyag
Közös költség: ~10.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
TV/internet összesen: ~ 7.00 FtDesign: modern
Elrendezés: Nappali + 1 hálóFűtés: konvektoros fűtés
Emelet: FöldszintSzobai ablakok nézete: udvari

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

Nappali + hálós gyönyörű kislakás a Nyugati tér, Westend City Center és Nyugati pályaudvar közvetlen közelében mégis csendes mellékutcában a Weiner Leó utca 20. szám alatt.

Az ingatlan a társasház földszintjén van, napfényes és csendes, a körút és a Nyugati tér zaja nem hallatszik be az ablakok társasház udvarára néző elhelyezkedésének köszönhetően. A lakás teljesen a képek alapján felszerelt és gépesített (hűtő, gáztűzhely, sütő, mosógép, mikró), designosan bútorozott.

Tökéletes lehet fiatal diákoknak, dolgozó fiataloknak, maximum 4 főig bezárólag, amely lakás Budapest 6. kerületének egyik legfrekventáltabb utcájában helyezkedik el. Az ablakokon és bejárati ajtón biztonsági vasrács védi a bérlők érdekeit, biztonságát. A Nyugati tér és környéke amúgy Budapest egyik legbiztonságosabb helyszíneinek az egyike, így bátran elengedheti lányát is ebbe a lakásba, nem fog csalódni. Az ingatlanban villámgyors és stabil internet van.

A 4-es és 6-os villamos, illetve a Nyugati tér metrómegállója pár perc séta távolságra van, a tömegközlekedés kiváló. Az egyetemek és főiskolák 15 perc alatt elérhetőek. A kulturális, bevásárlási és egyéb fontos helyek, szolgáltatók a közelben megtalálhatók és elérhetőek, de a posta és a gyógyszertár is 3 percre található.

Jelen az oldalunkon megosztott ingatlan képek a mostani állapotot adják vissza, nem több éves képek. Ha a bérlő lelakja az ingatlant, azt minden esetben az új bérlő részére mi visszaállítjuk, a képeken látható állapotra, így hibátlan állapotban adjuk újra bérbe a lakást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!