Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Wartha Vince utca 63.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban:1  db
Szoba bérleti díja:  85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.11 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán szoba kiadó

Budapest XI. kerületében, az Újbudai sportcentrum és a Bikás park szomszédjában található lakótelep egyik 4. emeleti, erkélyes lakás szobája várja új lakóját.

A környéken kevés erkélyes lakás van, de ez pont azok közül az egyik legjobb helyen fekvő. Az épület hiába Budán található, mégis remek a közlekedés szempontjából, hiszen nem a kerület legközpontibb része, aminek köszönhetően csöndes, nyugodt hely, viszont pár perc sétával elérhető számos nagyobb, forgalmasabb útszakasz. Például a Budaörsi út, Bocskai út, Nagyszőlős út és a Szerémi út is csak pár utcára fekszik. A közelben, hogy ennyi embernek ne legyen hiánya egy bevásárlással kapcsolatban sem, kisbolt, vegyesbolt, élelmiszerbolt, számos zöldséges és biobolt is található.

A lakás zuhanyzós fürdőszobával, ahol a wc is helyet kapott, egy gépesített konyhával, ahol az étkező is megtalálható és ahonnan az erkély is nyílik, illetve a 4 szobával rendelkezik.

A kiadó, már üres szobán kívül még 3 van, amik mind foglaltak. Ezekben 2 fő lány és egy fő fiú él, akik 25 és 31 év közötti korúak. Mindenki mással foglalkozik, ők is nemrég lettek az ingatlan bérlői, de eddig tökéletesen működnek a dolgok. Tisztán tartják az ingatlant, a szerződésben foglaltakat betartják.

Amennyiben ez az alacsony fenntartású, bútorozott kis szoba felkeltette érdeklődését, kérem jelezze felém!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!