Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vörösmarty utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten egy tízemeletes tömbökből álló, csöndes lakótelepen, három szobás albérlet 15 nm-es szobája bútorozva kiadó.

A szobát egy személy számára ajánljuk, akinek már berendeztünk ágyat, éjjeliszekrényt és két, teljes falat eltakaró gardróbszekrényt. A szoba otthonos, világos, kényelmes lakrész, ami elég központi elhelyezkedésű. A lakásnak három szobája van, a lakói pedig jelenleg két fiatal fiú, akikkel a konyha és a fürdőszoba közös. A fürdőszobája méretes zuhanykabint, wc-t és mosdót tartalmaz, konyhája pedig zárható helyiség, ahogy a szobák is, amin belül annak használatához szükséges alapvető kis és nagygépek, illetve létszükség eszközök már megtalálhatók. Az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak, szobákra lebontva mindössze 18.000 forint havonta, amit a bérleti díj megfizetésének időpontjában kell megfizetni részünkre. A lakás az épület negyedik emeletén van, ahol az albérleten felül két hozzá hasonló méret, nagyjából 70 nm-es lakás található még. Az ezekben lévő szomszédok csöndes, középkorú párok, akik között albérlő és saját tulajdonát használó egyaránt megtalálható.

A kerület ezen részén posta, művelődési központ, iskolák, tűzoltóság, bankfiókok, gyógyszertár, hév, vonat és buszok megállói, illetve a szomszédba egy Spar és pizzéria van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!