Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vörösmarty utca 63.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti/feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Porszívó, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Podmaniczky és Andrássy utat összekötő, egyirányú forgalmi renddel bíró, Vörösmarty utcában megtalálható társasháznak legfelső szintjén szoba kiadó.

A fent említett főbb utak és a hozzájuk hasonló távolságra található, Teréz körútnak hála, a közlekedés rendkívüli ebben a kerületben, hiszen rendszeres busz, villamos, metró segít ebben. A belváros mindössze 15 perc tömegközlekedésre van, ahogy a Nyugati-pályaudvar és az Oktogon is.

Igazából nem lehet olyan üzletet felsorolni, amelyet ne lehetne ebben a kerületben megtalálni. Ilyen például: ruhaboltok, patika, virágküldő üzlet, dohánybolt, sportbolt, speciális egészségügyi szolgálat, számos gyorsétterem, iskolák és ezek mindegyikében segítség a Westend is. Környéken mozizásra, futásra, edzésre, hangulatos ebédekre, baráti összejövetelekre, számos helyszín áll rendelkezésre. A két szobás lakás, rendszeres karbantartása egy megbízott cég által biztosított, így az ott élőknek erre nincs gondjuk.

A berendezéseket mi biztosítottuk, amely minden alapvető igényt kielégít. A szoba esetén ez ágyat, szekrényt, éjjeliszekrényt jelent, míg a konyhában konyha bútort, evőeszközöket, nagyobb konyhai gépeket. A zuhanyzós fürdőszoba a mellékhelyiségtől külön lett kialakítva, így az esetleges torlódások számát csökkentve. A lakásba lépve egy hosszanti folyosóról nyílik az összes helyiség, melyek mindegyike zárható, egymástól független.

További kérdés esetén, keressen az elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!