Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vörösmarty u. 75

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, gázlap, kávéfőző, hűtő, sütő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
A Nyugati pályaudvar szomszédságában megüresedett egy társ albérleti szoba!

A Budapest 6. kerületében található lakás egy társasházban helyezkedik el, közel a Westendhez és a Nyugati pályaudvarhoz. Az ingatlan 80 négyzetméteres, és most a még kiadatlan szobát kínálom bérlésre. Az alapterületen két hálószoba, egy konyha, egy étkezős nappali, egy fürdőszoba és egyben WC található. Minden hálószobában, ideértve a 18 négyzetméteres szobát is, egy nagy, 180×200-as méretű ágy, egy ruhásszekrény, egy íróasztal, egy szék és két éjjeliszekrény található.

A többi helyiség, kivéve a hálószobákat, közös és megosztott a többi bérlővel. A konyha teljesen felszerelt gépekkel és rengeteg tárolóval rendelkezik, és egy közösen használható erkélyre nyílik. A nappali a legnagyobb alapterületű helyiség az ingatlanban, itt elfér egy hatfős étkezőasztal, több fotel, szekrények és egy dohányzóasztal is. A kényelem érdekében a frissen felújított fürdőszobát egy külön WC és egy kisebb mosdó is kíséri, ami segíti az együttélés zökkenőmentességét. A fürdőszoba két mosdóval és egy nagy zuhanykabinnal felszerelt.

A környék a Westendnek köszönhetően több száz üzlettel rendelkezik, ami mellett a tömegközlekedés több módját is választhatják, az azt igénybe vevők.

 

Kiadó szobák Budapesten: Fedezd fel weboldalunk kiterjedt választékát, ahol mindenki számára kínálunk ideális lakhatási lehetőségeket, legyen szó rövid vagy hosszú távú tartózkodásról. Kínálatunkban csak gondosan ellenőrzött, megbízható szálláshelyeket találsz, hogy biztonságban érezhesd magad a választás során. Válassz az elérhető kiadó szobák közül Budapesten, és élvezd a kényelmes, megfizethető és minőségi lakhatást, amit weboldalunk nyújt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!